1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - problem z odpaleniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TyPeK, Wrzesień 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, dvd 1 przerobione do xex wrzuciłem (bez content które jest na dysku w content) do gry, dvd 2 wrzuciłem do gry, odpalam przez dvd2 wyskakuje błąd pobierz grę jeszcze raz (źle zainstalowana) coś takiego. Co robię źle ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jakiego masz freeboota? U mnie działa normalnie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za odpowiedź ;) A gdzie to się sprawdza ?
     
  5. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aktualizacja freeboota i DS rozwiąże problem, jak nie obraz zje""""".
    Wersję freeboota sprawdzasz w ustawieniach konsoli.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jaki dash w system info masz
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dashboard : 2.0.14719.0

    o to chodzi ? czy freeboot jest gdzie indziej ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-w-jtag-rgh-147268/

    Wszystkie czynności wykonujecie na własną odpowiedzialność, czytajcie i zwracajcie uwagę na poszczególne punkty tutoriala.
    Poradnik został przygotowany starannie i stosując się do niego nic wam nie grozi. Autor tekstu nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku nieprawidłowego przeprowadzenia aktualizacji.

    hmm jeżeli nie jestem za dobry w tym całym RGH to ile zajmie mi samodzielne wykonanie tego i czy dam radę to sam zrobić czy lepiej oddać to w ręce fachowcy ?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli zastosujesz się do poradnika powinno być ok :)
    Ew poproś kogoś żeby Ci przygotwał,wyśli nand i cpukey wgrasz tylko sobie z pena..
     
  11. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aha to muszę kogoś poprosić :) Sam nie zajmujesz się tym ?
     
  12. spokospoko

    spokospoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi gra wiesza się na obrazku z laską i telefonem (zaraz po logotypie Rockstar). Pliki z cd1 w content, cd2 na dysku. Dash 2.0.16203.0. Macie jakieś pomysły jak odpalić tą grę / co muszę zrobić?
     
  13. GoLYone

    GoLYone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Mam to samo, zawiesza się po logo rockstara. Brakuje juz muzyki przy ruszajacym sie obrazku z policjantka lub laska z telefonem i sie zawiesza.
     
  14. PiyerXP

    PiyerXP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaka wersje dash'a wybrać by gra chodziła ?
     
  15. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. spokospoko

    spokospoko Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kernel 16202 lub wyżej. Inaczej nie będzie działać.
     
  17. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Update freeboota pomógł , gra działa

    Temat do kosza
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum