1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta v - problem z profilem sieciowym

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez LISTI, Czerwiec 30, 2014.

  1. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie. Nigdzie nie znalazłem tematu jak ten, więc zakładam nowy. Jeśli takowy istniał, a go przeoczyłem, to z góry przepraszam. No więc, mam problem, który ukazuje się przy włączaniu gta v na rgh. A mianowicie podczas włączania gry wyświetla się informacja o tym, że gra wymaga profilu sieciowego.

    Robiłem dokładnie to:

    Niestety, to nie pomogło. Nie mam obrazu płyty, pobierałem gotowe pliki pod RGH.

    Pozdrawiam i proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nalezy uruchomic aplikacje dashlaunch (pobrać) ,ustawic fakelive na true zapisac wlaczyc ponownie konsole.
     
  4. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. LISTI

    LISTI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra, dałem sobie z tym radę. Teraz jednak wyświetla mi się napis "Oczekiwanie na chmurę" i gra wisi. Co teraz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum