1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V problem z uruchomieniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oski121, Wrzesień 21, 2013.

  1. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Witajcie nadeszła wiekopomna chwila w której odpaliłem (prawie GTA V) posiadam Xboxa 360 slim z rgh i lt 3.0 podczas odpalania GTA V wszystko już się ładuje i wyskakuje nagle że "ta wersja gry wymaga podłączenia do sieci" czy coś w tym stylu gdy wybieram profil powraca mnie znów do tego samego tj. "ta wersja gry wymaga podłączenia do sieci" dodam że próbowałem utworzyć konto live niestety bez skutku ponieważ mam wifi i okładki wszystko mi ściąga a gdy chce zrobić konto i testuje mi połączenie dochodzi tylko do wifi i nie dochodzi do internetu coś w tym stylu :
    Konsola >>> UPC[xxx](i tu wyskakuja krzyżyki i nie ma niby połączenia z internetem nie wiem czemu ponieważ okładki wszystkie normalnie ściągam . Ponadto nie da się jakoś ominąć tej procedury ? żeby nie łączyć się z internetem i odpalić gta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie możesz założyć konta live i dobrze bo masz zablokowane połączenie z live w launch.ini
    Jak masz grę wrzuconą w xex, god?

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  4. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    DVD 2 mam w God a dvd 1 zrzucony Concnet na dysk
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja tez miałem problem z profilem online, później z "oczekiwanie na chmurę"...
    Wypakowałem płyty programem XboxImageBrowser, wrzuciłem na dysk wew. do Content/0000000000000000 i wszystko działa jak powinno :D
     
  6. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    No DVD 1 też wypakowałem xib wrzuciłem na dysk i 2 dvd do games i woła mi o profil online.... Nie kapuje tego;//
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    DVD2 też wypakuj w XIB
     
  8. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam pytanie. Posiadam lt+ 3.0 i mi jakos laser szwankuje ze gier z xgd 3 nie mogę grac normalnie bo wyskakuje błąd ze sciereczka i to nawet na oryginał ale wiem że jeśli mam zainstalowana grę na dysku to mogę normalnie grac bo raz udało mi sie po wielu próbach grę zainstalować z xgd3 na dysku. To więc da sie jakos po przez Horizon zainstalować na dysk lub pendrive dvd2 gta aby nie robić tego za pomocą konsoli? Chodzi mi o to żebym wkladal do napędu płytkę z gta i mi zaczelo czytac ja z dysku bo

    po prostu u mnie tych pojemniejszych gier nie mogę zainstalować z pozycji konsoli

    Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk
     
  9. oski121

    oski121 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Pszczyna
    Już wszystko naprawione to wszystko przez to że w Hdd1\Content\0000000000000000\00000002 nie było folderu 545408A7 tylko 00000002 i w nim 4 pliki
     
Wczytywanie...

Poleć forum