1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - problem z wypaleniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez monuai, Wrzesień 19, 2013.

  1. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hey,
    konsola elite z LT3.0,
    dash chyba jakiś nowszy, przy gridzie się wgrał (i tak wywala gre po chwili z menu..)
    wypalam na verbatimach
    nagrywarka "laptopowska" samsunga, DS-8A4S, jakby kogos interesował dokladny model lapka to jest to R780.
    Mało kiedy miałem problemy z nagraniem płytek.

    obraz GTA V
    abgx obraz przepuscil czysto, coś tam wyskoczyło żółte, chyba zwiazane z xbox online...
    reszta zielono

    konfiguracja:
    [​IMG]

    po wypaleniu z taką konfiguracją, i wrzuceniu płytki do napędu w konsoli - jest po prostu "otwórz napęd"...
    ani 1DVD ani 2DVD ma to samo...

    w czym jest problem??
    "Grand Theft Auto V [XBOX 360] [RF] [LT +3.0] [PL] " - cóż to ten RF, jakiś moduł??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    RF to Region Free czyli , że można grać na konsolach PAL i NTSC
     
  4. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to specjaliści - ktoś wie?
    przeczytałem 2 000 postów od 2 dni, ale oczywiście w dzisiejszych czasach chaos jak sk........ gadki o wszystkim i o niczym.

    ewentualnie jaka minimum pojemność wystarczy do zgrania na pendriva DVD1?...
     
  5. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Bez ihas nie wypalisz poprawnie co do pena 16gb

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  6. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak Pen 16gb, kilkanaście razy na forum znalazłem że nie musi być to bóg wie jaki wielki pendrive...

    [video]http://mpdesign.biz/rr.jpg[/video]

    tutaj na przykład...
     
  7. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Będzie działąć bez IHAS'a.
     
  8. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem kogo słuchać, ciągle różne opinie.
    Z ciekawości zgrałem 2 pliki z contectu na pendriva, i na konsole przeniosłem... więc nie trzeba mieć tutaj 16gb pendriva, wystarczy rozłożyć "na raty" (niestety więcej roboty)...
    czyli pliki contectu teoretycznie są na xboxie, co nie zmienia faktu że i tak nic nie rusza, przy odpaleniu 2DVD (podobno z grą) po prostu nie wczytuje jej;)
     
  9. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Być może źle się nagrała , u mnie druga płyta za pierwszym razem źle się angrała i zwieszała na łądowaniu gwiazdek.Nagrałem drugi raz śmiga aż miło.
     
  10. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1) jaką masz nagrywarkę?
    2) LT3.0?
     
  11. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Zwykłą , LT 3.0 ale to chyba ja powinienem się Ciebie pytać :D
     
  12. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no niby tak powinno być, ale czasem jak się człowiek sam nie dopyta, to nic z tego nie wyjdzie...
    abgx'em sprawdzałeś obraz? czy wypalałeś go od razu? wypalałeś imgburnem?
    jak tak to możesz mi wysłać Twój konfig abgx, ewnetualnie imgBurna?
     
  13. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    ABGX'em sprawdzony jak każdy obraz potem imgburn , w ABGX'ie autofix level 3 ustaw jak nie zadziała odezwij się na pw.
     
  14. kamdu

    kamdu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dokładnie to samo to założyciel tematu Lt 3.0 dash 2.0.16537.0 nagrywałem zwykłą laptopową nagrywarką, ja miałem jeszcze jakieś błędy po wypaleniu (wybierałem opcję truncate) dodaję link to screenów: Postimage.org / gallery - a, b, f1, f2, img
    Bardzo proszę o pomoc...
     
  15. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kolego wydaje mi się że masz źle skonfigurowanego abgxa,
    zobacz jak jest u mnie, jeśli nie szkoda Ci płytek to ustaw dokładnie tak samo i wypal - i wtedy daj znać czy coś się ruszyło
     
  16. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    To i ja sie wypowiem z racji tego że nie jestem fanem gra czytając wasze problemy postanowiłem wypalić gra więc tak soft ltu nagrywarka ihas ustawienia imgburn nie zmieniane od ponad 2lat dvd 2 wypalone za 1 razem wszystko działa więc nie rozumiem dlaczego większość nie może nagrać lub też uruchomić

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  17. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "więc nie rozumiem dlaczego większość nie może nagrać lub też uruchomić "
    masz iHas, nie każdy jest posiadaczem tej wypalarki...

    po drugie, wyczytałem tysiące opini, komentarzy itd, i jest nadzieja że zwykłą nagrywarką da się to wypalić.

    tak więc, JA, i pewnie kolega który dopisał się w tym temacie, nie mamy iHasa, i szukamy rozwiązania
     
  18. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Jak nagrywasz normal nagrywarką to nagraj CloneCD , Imgburn Jest Do Wypalania Ihasem :) , w clonecd nie musisz sie bawic w jakies tam ustawienia itp.
     
  19. kamdu

    kamdu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otóż to wyraźnie napisaliśmy że ihasów nie posiadamy ale prawdą jest że też wiele czytałem i nie raz natrafiłem na post w którym pisali że wypalali zwykłą nagrywarką więc dalej mam nadzieję że i nam się uda @monuai zobaczę może spróbuję wypalić z Twoimi ust a próbowałeś wypalać na autofix level 3 ?
     
  20. monuai

    monuai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak widzisz mam ustawione autofix level3, od początku...
    hmmm, imgburnem wypalam wszystko jak do tej pory, cd, dvd, dvd dl... i jakoś nie do końca sprawiało problemy. Ale spróboję przetestować tego cloneCD...
     
  21. kamdu

    kamdu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniłem ust w abgx przepuszczę obraz i też spróbuję clone i nawet zaszaleję na Verbatimie . przedtem wypalałem na Platinum :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum