1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kaspri, Styczeń 16, 2014.

  1. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Gdy włączę gta V wyskakuje mi błąd ta ''wersja gry wymaga sieciowego profilu użytkownik''. Proszę o szybką pomoc!!! Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Stawiam, że masz RGH (wybrane w profilu).

    Spróbuj włączyć fakelive w DashLaunchu.
    Odpal go, zakładka Sieć > fakelive ustaw na Włączony, następnie RB, wybierz pamięć na której masz obecny launch.ini i X.
     
  4. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fakelive ustawiłem w launch.ini na true. A jak ustawić te RB.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak już masz ustawione to git, tamto RB i X to jest "instrukcja" jak zapisać zmiany w ustawieniach, jeżeli zmieniasz w programie a nie przez edycję pliku. Odpal GTA, jeżeli nie zadziała to będziemy dalej kombinować.
     
  6. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fakelive zgrałem na dysk zewnętrzny i w notatniku zmieniłem tam z false na true. Skopiowałem to ponownie na konsole i problem nadal występuje.

    EDIT:

    Są jeszcze jakieś rozwiązania?

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim, nast. razem polecą pkt. - #Jabar
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany. Źle wrzuciłem gre...
     
Wczytywanie...

Poleć forum