1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V Problem :<

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciejowskyy, Lipiec 17, 2014.

  1. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam z racji tego że nie mogę zakładać tematu w dziale poświęconym GTA V napiszę to tutaj. Mam problem z uruchomieniem GTA V instaluje dysk 1 później wkładam dysk 2 jest ta "reklama" rockstar'a i pokazują się obrazki z gry i w prawym dolnym rogu jest napisane "wczytywanie trybu fabularnego" i po chwili to kręcące się kółko zatrzymuje się i tyle... Jestem tak bardzo zdesperwowany ze nawet sformatowałem xboxa wyczyściłem po kilka razy pamięć podręczną i nic. Mój kumpel też ma xboxa chyba nawet takie samego jak ja (biały z HDMI 20gb ) i GTA działa mu bez najmniejszego problemu a u niego xbox chodzi całymi dniami u mnie xbox może włączony jest raz na 1-2miesiące, teraz jak mam GTA V chciałem "przynolifić" po nocach ale nawet gra się nie chce włączyć. POMOCY !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
  4. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co nie pogram sobie w GTA V :/ Kurde ale nie rozumiem że mój kumpel ma takiego samego xboxa i normalnie w niego gra bez żadnych problemów...
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moze masz hdd padniete?? Podepnij hdd od kumpla i odpal z jego dyskiem w swojej konsoli gta v.

    Jeszcze mozesz zainstalowac druga plyte na dysk i wtedy odpalic gta.
     
  6. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 płtya juz sie nie zmieści na dysku :/
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A nie masz pendrive 16gb?
     
  8. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No własnie nie mam :/ Mam tylko 8gb próbowałem ale brakuje tam chyba 300mb -,-
     
  9. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to podlacz dysk od kumpla ktoremu gta v dziala i sprawdz na swojej konsoli, jezeli dalej sie nie uruchomi to podlacz swoj dysk do konsoli kumpla i tam sprawdz czy sie uruchomi z twojego dysku, jezeli tak to problem jest w twojej konsoli, ewentualnie napedzie.
     
  10. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płyta oryginał, czy pirat?
     
  11. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta oryginał, problem już w połowie rozwiązałem z racji tego że xboxa uruchamiałem raz na ruski rok, nie miałem xbox live gold, po sformatowaniu dostałem tymczasowy darmowy xbox gold i pobrała się jakaś aktualizacja do GTA V, poza tym pobrałem jeszcze kilka darmowych dodatków (ciuchy itd) i o dziwo GTA zadziałało, tylko że teraz mam jeszcze bardziej denerwujący problem, GTA po pół godziny grania zacina się całkowicie i trzeba resetować xboxa... Jutro jade może kupie pendriva 16gb i będę go używać jako dysku na xboxie bo nie mam już miejsca na instalacje samej gry. Czy to może pomóc, a jak nie to co może pomóc?
     
  12. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem właśnie pendriva 16gb zainstalowałem 2 płtye i jest chyba jeszcze gorzej... gra cały czas sie cras***e, próbowałem usunąc wszystko związanego z GTA zainstalować od nowa włączyć i wyłączyć usuwać cache i nadal nic. Ludzie pomóżcie !!!
     
  13. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zmien konsole, ta widocznie nie wyrabia :p
     
  14. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Łatwo Ci powiedzieć "zmień konsole" :/
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    1 plyte instalujesz z drugiej gras
     
  16. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak uaktualnić soft w konsoli? Chyba wezme sprzedam tego xboxa za 200zł + 15 gier za 300zł dołoże kilka groszy i kupie używane ps3 i dokupie gta5 jakiegoś cod'a fife i heavy rain'a tyle mi do szczęści a konsoli jest potrzebne :p
     
  17. Bloody_

    Bloody_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2014
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
  18. tw1stos

    tw1stos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem taki sam problem, raz się konsola zawieszała przy ekranie wczytywania, drugi raz wgrałem to się crashowała misja. Rozwiązaniem na ten problem okazał się zakup nowego, dobrego pendriva Kingston 32gb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum