1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DreamDay, Wrzesień 13, 2013.

  1. DreamDay

    DreamDay Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam związku z tym że dawno nie używalem xboxa oraz nie aktualizowalem konsoli więc nie jestem na bierząco. Moje pytanie brzmi co teraz musze posiadać jak nagrać na płytke jakiego dasha i przerobke muszę posiadać na dzień dzisiejszy aby odpalić GTA V.

    Aktualnie mam LT 2.0
    Dash - 2.0.14699.0

    Z góry za pomoc dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgrać lt 3.0 i nagrać to liteon ihas lub nagrywarką zgodną z programem burnermax.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrać dash min.16202 albo ten najnowszy 16537. Żaden dash nie usuwa LT 3.0.
     
  5. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja mam inne pytanie wam tez sie tak dlugo wlacza bo mi jak narazie leci juz z 5 scren czaly czas jest wczytywanie trybu faburalnego i nic sie nie dzieje w dodtaku ekran caly czas migocze mam rgh moze cos nie tak zrobilem ?
     
  6. elvisreal

    elvisreal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam pytanie odnośnie do dasha minimalnego,czyli 16202 do gta V.Mam obecnie przeróbkę LT 1.91 z dashboardem 13599.0 i gdy zaktualizuje konsole do 16202 to wtedy cofnie mi przeróbkę lub ms zbanuje konsole ?
     
  7. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie usunie ci,ale w GTA5nie pograsz musisz mieć min.LT2.0
     
    1 osoba to lubi.
  8. damianek14pl

    damianek14pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy oryginalna gra wymaga aktualizacji dashboardu ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum