1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V Regeneracja płytki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dragor, Październik 3, 2013.

  1. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam pytanie ponieważ płytka przyszła z regeneracji z grą GTA 5 i gdy wkładam cd 2 do grania do xboxa360 slim xbox zaczyna pracować jednak juzż przy początkowych obrazkach wczytywanie wątku fabularnego gra restartuje się i piszę "Uwaga! Gra została uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre przeinstaluj grę lub wymień urządzenie do zapisu".
    Jednak to nie możliwe bo mam dysk twardy 20 GB i pendrive 16 Gb instalowałem na obu tych nośnikach i dalej to samo czym może być to spowodowane dodam jeszcze że gra oryginalna i czy ten koleś od regeneracji mógł po prostu źle zrobić tą regenerację i za mało wyczyścił tą płytkę ?.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie wina regeneracji tylko płyty. Nie każda będzie działać głębokie rysy...

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest to częsty problem z gta, jednak dziwi mnie że z oryginalną grą on także występuje. Spróbuj same savy z gry przenieść na pendriva a gre miej zainstalowaną na hdd, nie którym to pomogło.
     
  5. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Samych savów nie przeniosę bo ich nie mam bo gra sie nawet tyle nie włączy :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum