1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V resetuje się w pewnym momencie

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez kubeqq27, Styczeń 18, 2014.

  1. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam was ponownie.. Kupilem sobie pendriva 16gb w koncu i zainstalowalem na nim GTA V CD1, a gre odpalam z CD2. Na poczatku gry w momencie kiedy jade z misja od Simeona po auto jakiegos smarkacza dzwoni do mnie wlasnie Simeon, pogada chwile i gra resetuje sie z napisem " Gra zostala uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu na ktorym zainstalowano gre". Mam przeinstalowac GTA czy jak ? :/
    Dziekuje za odpowiedz :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego kupiłeś tego pena? Może ma za małą prędkość odczytu czy coś.
     
  4. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No niby ma max prędkość odczytu 15 mb/s a to jest takie "minimum". Spróbuj może na nowo sformatować pena i zainstalować DVD1.
     
  6. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Save z Gta mi sie nie usunie jesli jest zapisany na pamieci wewnetrznej xboxa?
     
  7. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    możliwe że napęd nie wyrabia(miałem tak samo) zainstaluj też drugą płytę na pena będzie działać tylko gorzej wygląda
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No jeżeli nie ma go na penie to nie.
     
  9. kubeqq27

    kubeqq27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    problem w tym, ze nie mam na tyle miejsca na penie zeby zainstalowac druga plyte :/

    #edit
    zrobilem misje z fotografem i wsyzstko ok. tylko przy tej jednej sie scina. nie wiem o co chodzi
    :/
    #edit2
    wpadlem na glupi pomysl zeby pojechac do celu misji inna trasa. Udalo sie. Najwyrazniej musialbyc jakis blad. Dziekuje wszystkim za pomoc ! :)
     
  10. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    A masz gta 5 w oryginale czy piracik?

    Edit: Jeżeli masz pirata to z jaką prędkością nagrywałeś dvd1, czy nagrywałeś ihasem i na jakich płytach.
     
  11. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Przepraszam , że tak się wcisnę do tematu , ale mam taki problem , że kiedy zainstalowałem DVD1 i wkładam DVD2 płyta się kreci , czasem gra się włączy czasem nie i restartuje mi grę. W jaki sposób zainstalować DVD2 ? Bo mi od razy po włożeniu gra się włącza a nie pyta czy ją zainstalować .
     
  12. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ja mam z kolei inny problem jeszcze. Z początku ciezko było zainstalować dvd2 na hdd ale w końcu się udało, tylko...
    Gra się restartuje w dowolnych momentach czy jestem w misji czy nie, pierwszą misję z bankiem przechodziłem z 8 razy zanim udało mi się zapisać po raz pierwszy. A teraz to jest loteria, czasem gra podziala 5 min, czasem 30 czasem dluzej i z niczego sie restartuje. Sprawdzałem na 2 kompletach płyt i na obydwóch to samo tak samo bez roznicy czy gram z plyty czy z hdd. Nie wiem juz co jest przyczyną :/
     
  13. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Z tego co wiem to jesli gra jest zainstalowana na hdd to i tak musi przeczytac cos z plyty. Mialem dokladnie tak samo , naped nie wyrabial w taki sposob ze nawet pierwszej misji nie moglem przejsc. Nie chcialo mi sie robic juz z tym napedem wiec kupilem elektroniczna wersje .

    Wysłane z mojego GT-S5830
     
  14. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odkopię trochę i podepnę się pod temat.
    Mam podobny problem co autor tematu - gdy podjeżdżam pod misje simona na początku gry (po zadzwonieniu telefonu) to gra się resetuje i wyskakuje ten sam błąd. Wcześniej też się resetowało przy dostarczaniu samochodu, ściągnąłem save według poradnika, myślałem, że pomoże, a jednak nie. Po nagrywaniu DVD1 w weryfikacji było 7 miscompares (jakoś tak), w abgx360 nic nie było na czerwono, wszystko ok, natomiast DVD2 nagrało się bezproblemowo. Nagrywałem nagrywarką LG GSA4167B (DVD1 na verbatimie, a DVD2 na platinumie) i prędkością 2,4x.

    Będzie to wina źle nagranej DVD1, która jest zainstalowana na dysku?
     
  15. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Dawidovy, bardzo prawdopodobne, na szczęście dvd1 możesz sobie przekopiowac na konsole używając pendrive albo w ogóle grać z pendrive, stosowne poradniki jak to zrobić są chyba podklejone :)
     
  16. receptor

    receptor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja grałem normalnie pół roku, przeszedłem całą fabułę, tera od tygodnia po włączeniu gra zatrzymuje się na ładowaniu, jeszcze przed obrazkami. Podczas czarnego ekranu z napisami rockstara. Ścina się wtedy cały xbox, nie idzie kliknąć dużego guzika, wyjść to interfejsu ani nic. Jedynie idzie wyłączyć go guzikiem na konsoli
     
  17. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Udało się, uszkodzony był part1 (kopiowałem od końca i po kolei, bo mam pendrive 4gb). Wszystko już działa jak powinno :D
     
  18. dziadekbasuwamod

    dziadekbasuwamod Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2016
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gołdap
    Sorry, że pisze to w starym temacie, ale dla ludzi którzy będą mieli z tym problem to powiem tak: te resetowanie się gry to wina pendriva. Miałem kiedyś X360 4 GB i zainstalowałem GTA 5 na pendrivie. Też tak mi się restartowała gra. Czasami potrafiła się nawet zawiesić. Teraz kiedy mam X360 FAT Elite wszystko ładnie chodzi. Dlatego jak ktoś ma zamiar kupywać konsole to niech nie kupuje wersji bez dysku twardego, tylko z dyskiem twardym. Najlepiej byłoby gdyby dysk miał dużo GB. Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum