1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V restartuje się w pewnych momentach

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Dawidovy, Sierpień 19, 2014.

  1. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witajcie, mam mały problem z moim GTA 5, wyłącza się ona w konkretnych miejscach. Po ponownym skopiowaniu contentu na pendrive dane miejsce jest ok, ale inne miejscówy zaczynają się bugować. Gra włącza się ponownie i wyskakuje błąd z zapisem (wiecie o jaki mi chodzi). Miał ktoś również taki problem?

    Uszkodzony obraz raczej odpada, bo ściągnąłem QUACKa (mam COMPLEX'a) i to samo. W innych grach nie mam tego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień pamięć do trzymania danych
     
    1 osoba to lubi.
  4. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jezeli masz dysk i na nim dzieja sie te problemy to jak masz przejsciowke lub zlacza sata w PC to przeskanuj ten dysk w celu sprawdzenia czy masz bad sectory, no i przy okazji sprawdz SMART dysku.
     
  5. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bad sektorów zero:
    [​IMG]

    Screen z crystaldisk:

    [​IMG]

    Temat do zamknięcia, sprawdziłem kilka razy obraz, naprawiło uszkodzone elementy/ściągnęło brakujące i już jest ok.
     
  6. wieczek00

    wieczek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna


    W jaki sposób sprawdziłeś obraz(iso?) mi się wydaje że u mnie resetuje się jak wjeżdżam w nieodkryty obraz mapy
     
Wczytywanie...

Poleć forum