1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - rgh/jtag problem freeze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mapple, Wrzesień 15, 2014.

  1. mapple

    mapple Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie.

    Przeszukałem całe forum, zresztą nie tylko te ale szczerze kilka innych. Tutaj jednak piszecie najmądrzej o problemach:).

    Tak czy inaczej kwestia u mnie jest taka.
    Dash 2.0.16203.0

    I teraz tak nie wazne czy sciagam rozpakowany niby przygotowany rgh version, czy tez obrazy z ktorych sam robie iso2god obraz w miedzy czasie edytujac xex'a zeby odchaczyc media required i tak i tak jak probuje uruchomic gre to wpada pierwszy ekran syren, i zacina sie cala konsola nie tylko gra, ale calkowicie odpada mozliwosc zrobienia czegokolwiek normalny twardy reset tylko i tyle.

    Bardzo prosze o porade ale tak bardzo bardzo. Nie wiem co zrobic i to totalnie. Bo i obrazy i rozne zrodla doszedlem do tego ze zaczalem ogarniac dodatkowe toole o ktorych nie wiedzialem ale frustracja rosnie z minuty na minute.

    Piszcie prosze co moze byc nie tak i jak to zrobic. Od razu pragne zaznaczyc ze robilem juz rowniez skanowanie sciezek dla wyszukania zeby to rowniez ewentualnie wykluczyc. W razie potrzeby wysle oczywiscie wszystkie wymagane screen'y co prawda zrobione slabym aparatem ale zrobie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    :D czyżbyś się załamał?? Heh
    Contentu czasem się nie odblokowywało??
    Dash chyba też wymagany jest wyższy..
     
  4. mapple

    mapple Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chce sie wymadrzac bo byloby to glupie z mojej strony aczkolwiek czytam wszedzie naokol ze minimalny wymagany jest Dash 2.0.16202.0 wiec iteracja nizej. Co znaczy contentu sie nie odblokowywalo?:D za maly jestem jeszcze zeby ogarnac takie pytanie:D

    i jeszcze jedno jesli nawet z dashem to czy to jakis latwy temat czy czarna magia ksiega 2ga zeby go update'jnac?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    True, dash ok. Aczkolwiek lepiej mieć nowszy. 2 tutki w dziale rgh.
    Napisz z dokładną lokalizacje gdzie wrzuciłeś te 4 pliki z contentu.
     
  6. mapple

    mapple Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrzucilem do 545408a7. ciekawe dlaczego suma kontrolna dla tego robi sie dokladnie wszedzie taka sama. No nic abstra****ac od tego, przed chwilka wyczailem jakiegos magika ktory dashem wyzszym wlaczyl cos takiego jak "fakevile" whatever tha f**k that is.......... Ide szukac wiec info jak samemu podniesc dasha. Jak sie cos uda to na pewno napisze dla potomnych bo moze komus zaoszczedze 9h pracy..... przynajmniej tyle narazie poszlo....
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie FAKEVILE tylko FAKELIVE - jeśli na konsoli masz utworzony profil sieciowy, to włącz tę opcję w dashlaunch'u.
    Proponuję Ci zaktualizować kernel oraz dashlaunch.
    Najnowszy DL na dziś dzień to 3.12 - odpalasz z lokalizacj z DL/Installer/default.xex
    Update kernela : jeden sposób podał mój przemówca, a drugi sposób (moim zdaniem łatwiejszy) :
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/aktualizacja-dashboardu-rgh-jtag-przez-xebuild-175366/
     
Wczytywanie...

Poleć forum