1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V RGH Poczatek ciagle ładuje sie od nowa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nmc2007, Luty 17, 2014.

  1. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z GTA 5 na RGH. Wszystko skopiowalem wedlug instrukcji, wlaczylem po czym mam misje w ktorej napadam na bank, uciekam samochodem i w pewnym momencie akcja konczy sie na cmentarzu. Wyskakuje logo GTA 5 i gra laduje sie od nowa. Moze mial ktos podobny problem i wie czym jest spowodowany, jestem nowy na tym forum wiec jesli w zlym miejscu napisalem post to prosze sie nie gniewac :) pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Spróbuj wgrać nowe TU

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
     
  4. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Gdzie "TU" ? Trzeba w ogole je instalowac czy tylko przekopiowac pliki bez zadnych instalacji? Zaczyna sie gra napadam na bank i koczy sie filmikiem na ktory w koncowce jest logo GTA V i gra włącza sie od nowa...
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Browse
    Pobierasz TU zgodne z twoim Media ID gry i wrzucasz je do:
    Content \ 16 zer \ 545408A7 \ 000B0000 \ tutaj
     
  6. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie jest to media ID ? to mam pobrac z tej strony? "Grand Theft Auto V Title Update"? Czy moglbys mi podac link do pobrania bo z wklejeniem juz sobie poradze :) świeżak to świeżak jednak :p
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz:
    http://www.xbuc.net/browse/grand-theft-auto-v/
    Pobierz najnowsze TU 11 - obstawiam, że masz to Media ID - 79E465C5.
    Wrzuć TU tak jak ci napisałem, potem odpal GTA i naciśnij logo xboxa na padzie - w prawym dolnym rogu powinno pisać TU:11.
     
  8. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Nieznany protokół. Nie można otworzyć odnośnika, ponieważ w systemie nie odnaleziono żadnej aplikacji skojarzonej z protokołem ,xbucsync" . To jeden problem a drugi to taki ,ze nie widze jakie mam to ID mimo ,ze postepuje wedlug Twoich instrukcji
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem wszystko wedlug Towoich instrukcji i dalej jest to samo... Dodam ,ze mam XBOXa dysk 250GB bo nie wiem co jeszcze moglo by pomoc w ustaleniu przyczyny tej awarii
     
  11. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gre pobieralem z ******** a tego mediaID moge nie zobaczyc przez fakt ,ze na razie mam najzwyklejszy telewizor Panasonic na moje oko to gdzies z lat 90 :p jak wciskam srodek na padzie to widze jakies cyferki w lewym dolnym rogu ekranu ale tylko kilka bo reszta juz sie chowa i nie widac ich ://
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Hmm.. jedyne co mi przychodzi jeszcze na myśl to pobranie gry w formacie ISO - przerobienie na nowo do XEX/GOD i wrzucenie na konsolę..
     
  13. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Usuń link bo dostaniesz warn'a, nie podawaj linków do pirackich gier.
     
  14. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moge tak zrobic ale czy to pomoze? Nie wiem, moze ta wersja ktora pobralem jest zepsuta ale z drugiej strony gdyby byla to nic by sie nie uruchamialo a tutaj gram normalnie tylko skoncze napad, jest cmentarz zaczyna sie gra wyskakuje logo gta 5 i znow wlacza sie od nowa misja z napadem na bank. Zrobilem tak jak mi poradziles i wkleiłem ten plik w wyznaczone miejsce ale to nic nie pomoglo :/ Moge sciagnac jeszcze raz ale jaka strone polecasz? I jesli mozesz to wytlumaczylbys mi jak to zrobic, co prawda jestem nowy w tym temacie ale szybko sie ucze ;)
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. nmc2007

    nmc2007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczyszcze i skopiuje wszystko jeszcze raz moze to cos pomoze. Sa tez inne gry, sprawdzalem ale wiekszosc dziala na 31 gier nie dzialaja moze 2 ale nie wiem z jakiego powodu bo jestem wlascicielem tej konsoli dopiero od jakis 2 dni :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum