1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V RGH Problem z Horizon

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zecikov2, Grudzień 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siemanko , znalazlem wiele poradników do instalacji gta 5 na RGH aczkolwiek mam pewien problem i zarazem pytanie .
    W każdym poradniku piszą żeby pliki z DVD 1 wrzucić do Horizona (lub modio ) . Aczkolwiek obydwa programy nie chcą wykryć mojego dysku sformatowanego pod fat 32 i tu rodzi sie moje pytanie czy jak wrzuce poprostu DVD 1 na dysk i przerzuce na HDD konsoli to będzie hulać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na co Ci HORIZON przy RGH

    DVD1 do XEX'a - folder content wrzuć do: hdd/content
    DVD2 do GOD'a i wrzuć tam gdzie trzymasz gry.

    MOżesz to kopiować na pena, później na hdd konsoli, możesz słać po ftp.

    Być może trzeba jeszcze odblokować content w xm360 - nie pamiętam.
     
  4. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Content na PC nie wykrywa, przynajmniej mi, przesyłanie dajmy na to z pena kończy się niepowodzeniem, dlatego najlepiej przez FTP.
    Masz możliwość podłączenia komputera i xboxa pod internet na raz? Przez router mianowicie.
     
  5. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam router itd . mysle ze bylbym w stanie to zrobic , mozesz podrzucic jakis poradnik albo cos takiego ? :) byłbym wdzięczny. Czy przypadkiem gdy podłącze Xboxa do routera nie pobierze mi sie odrazu jakas aktualizacja ?
     
  6. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pobierasz dajmy na to FlashFPX (Klient ftp)
    [​IMG]
    Łączysz xboxa z netem, wchodzisz w Freestyle Dash i tam na dole poszukaj IP.
    Wchodzisz w FlashFPX, klikasz te 2 monitorki, wchodzisz w szybkie połączenie i wyskakuje okienko.
    Ścieżka lub adres: Twoje ip z xboxa
    Uzytkownik i hasło: xbox
    I klikasz połącz, wchodzisz w USBMU0 lub HDD0
    I szukasz content> 0000000000000000 (16 zer) > i tu wklejasz folder z gta (8 znakowy on jest, a w nim jest folder 00000002 i 4 pliki)
    Później wrzucasz normalnie na dysk, w folder z grami dvd 2, może być pod xex lub god, jak wolisz.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ale bezpieczne jest sam moment kiedy podlacze kablem xboxa do rutera ? nie pobierze sie zadna aktualizacja albo cos?
    Zadziała opcja z podpięciem kabla do kompa zamiast do rutera?
     
  8. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nic się nie pobierze, śmiało :)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jabar pisał o odblokowaniu content w xm360 . Jak to zrobić ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic takiego sie nie robi

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pobierasz program xm360, wrzucasz go jak gre na dysk.
    (Wcześniej robisz to co ja Ci pisałem) wchodzisz w ten program, szukasz tam tego, będą ikonki gta, jeśli będą z kłódeczką zamkniętą to to poodblokowywuj, jeśli nie będą, to nic nie rób.
     
    1 osoba to lubi.
  12. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No i wkleiłem content na hdd odpalam gta 5 z dysku usb ( Przerobione do god ) i gta staje na poczatku intra ;/
    Co zrobiłem nie tak ?
     
  13. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pokaż zrzut ekranu gdzie wrzuciłeś content. (Zrzut z ftp)
     
  14. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Robiłem to przez dysk zewnętrzny
    Scieżka jest taka : HDD1:\Content\0000000000000000\545408A7\00000002\(TUTAJ SA TE 4 PLIKI)
     
  15. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz zewnętrzny i wewnętrzny tak?
     
  16. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak , z zewnętrznego przerzucam na wewnętrzny
     
  17. stw997

    stw997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powinno ruszyć, zobacz czy są odblokowane.
    Jeśli nie ruszy, to spróbuj na zewnętrznym mieć content.
     
  18. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nadal nie rusza.
    przeniesc cały content na zewnetrzny i to wystarczy?
     
  19. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dobrze masz wrzucony content, spróbuj go odblokować w XM360. Powinno działać.
     
    1 osoba to lubi.
  20. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pixel jesteś moim bogiem ! :D
    Wszystko hula elegansio masz przydatne i temat do zamknięcia !
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum