1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V RGH Wyłącza konsolę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stefan599, Czerwiec 17, 2016.

  1. stefan599

    stefan599 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzień dobry,

    Mam problem: Zgrałęm gta V na dysk (podłaczam dysk do kompa przez sata, zgrywam gtav[dvd2 godem; dvd1 4 contenty] plus do tego dograłem jeszcze dlc bodajże wszystkie jakie wyszły. Problem polega na tym: Włączam grę i pojawiają sie loga Rockstara, napisy o licencjach itp po czym gdy ma wejsc ekran łądowania, konsola się wyłącza. Co źle zrobiłem? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypakuj wszystko do plików xex. Jedna pluta np do katalogu gry druga co ma content leci w wiadome miejsce

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja się zastanawiam czy można jakoś obejść blokadę z informacją o braku zalogowanego profilu co uniemożliwia załadowanie save.
     
  5. stefan599

    stefan599 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko działało nawet na 1 sposobie co robiłem. Wina leży po stronie DLC'ków. Gdy wgram dlcki to gra wyłacza exa. pozdrawiam
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra czysta bez TU i DLC odpala bez najmniejszego problemu czy to po instalacji z płyt czy po wrzuceniu jej w xex + content, w którymś patchu coś zmienili dodając ten komunikat... Pytanie tylko w którym ? Ogólnie to mi nie zależy by w nią grać bo ograłem GTA po premierze i łącznie na X360, Ps3, PC i XO :p ale wbiłbym parę prostych osiągnięć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum