1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V RGH Wyłącza konsolę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stefan599, Czerwiec 17, 2016.

  1. stefan599

    stefan599 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzień dobry,

    Mam problem: Zgrałęm gta V na dysk (podłaczam dysk do kompa przez sata, zgrywam gtav[dvd2 godem; dvd1 4 contenty] plus do tego dograłem jeszcze dlc bodajże wszystkie jakie wyszły. Problem polega na tym: Włączam grę i pojawiają sie loga Rockstara, napisy o licencjach itp po czym gdy ma wejsc ekran łądowania, konsola się wyłącza. Co źle zrobiłem? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12707
    Polubienia:
    1174
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wypakuj wszystko do plików xex. Jedna pluta np do katalogu gry druga co ma content leci w wiadome miejsce

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4371
    Polubienia:
    2338
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja się zastanawiam czy można jakoś obejść blokadę z informacją o braku zalogowanego profilu co uniemożliwia załadowanie save.
     
  5. stefan599

    stefan599 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko działało nawet na 1 sposobie co robiłem. Wina leży po stronie DLC'ków. Gdy wgram dlcki to gra wyłacza exa. pozdrawiam
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4371
    Polubienia:
    2338
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra czysta bez TU i DLC odpala bez najmniejszego problemu czy to po instalacji z płyt czy po wrzuceniu jej w xex + content, w którymś patchu coś zmienili dodając ten komunikat... Pytanie tylko w którym ? Ogólnie to mi nie zależy by w nią grać bo ograłem GTA po premierze i łącznie na X360, Ps3, PC i XO :p ale wbiłbym parę prostych osiągnięć.
     
  7. grygur

    grygur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2017
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja również mam identyczny problem. Zgrałem obydwa oryginane dyski z GTA V do folderu GTA w Content. Z płytą gra odpalila. Bez plyty konsola sie resetuje. Czy wina moze lezec u zasilaczka? Jak zyć?
     

Wczytywanie...

Poleć forum