1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bakugan299, Styczeń 9, 2014.

  1. bakugan299

    bakugan299 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej mam problem z gta 5 gdy przerobiłem grę do god plik do uruchamiania nie ma wagi czyli nie działa możecie dać na jakaś stronę te plik oto lokalizacja 54508A7 parę zer 7 i plik .data

    Wysyłane z mojego Mini 2 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    oO

    Jak nie działa ?? nie uruchamia się ? - jakiś błąd wyskakuje ?
    Content z pierwszej płyty wyciągnąłeś i wrzuciłeś na dysk do CONTENT ?
     
  4. bakugan299

    bakugan299 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko jest dobrze zrobiłem.tak jak pisało dysk 2 do god a 1 do 000020 czy jakiś tak gdy uruchamiam tamten poluj nic nie działa mógłbyś wrzucić ten plik na mediafinder lub na coś innego

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli masz na PC jeszcze obraz ISO obu płyt to zrób tak:
    DVD1 przerób do XEX i folder "545408A7", który znajduje się w folderze content\16x0 (po rozpakowaniu) wrzuć na dysk konsoli do tej lokalizacji:
    DVD2 przerób do GOD i wrzuć na dysk do konsoli tam gdzie trzymasz gry.
    Następnie w XM360 odblokuj content (podobno jednym bez odblokowania działa a jednym nie).

    Przerabianie do XEX/GOD - Punkt 5. - http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/
    Jak odblokować content w XM360?
    1. Ściągnij -> XM360 2.0d Download - Xbox 360 Jtag XBLA / DLC / TU Content Organiser
    2. Rozpakuj
    3. Wrzuć na pendrive / dysk konsoli.
    4. Za pomocą File Managera odpal plik XM360.xex.
    5. Wykonaj 4 kroki:
    - Scan All
    - Show DLC
    - Unlock DLC
    - Exit To Dash
    6. Uruchom grę.
     
  6. bakugan299

    bakugan299 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie łatwiej było by wrzucił byś na np. mediafinder plik do rozruchu? Bo iso już nie mam

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  7. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie masz obrazów to ściągnij jeszcze raz. I pisz poprawnie i jasno, bo nic nie da się zrozumieć, oprócz "nie działa mi".

    Pierwszą płytę rozpakowujesz przez program "Xbox Image Browser", a następnie wstrzykujesz pliki z folderu "Content" przez program "Horizon" na pendrive (musi być wcześniej skonfigurowany pod konsolą).
    Drugą płytę przerabiasz do GoD przez program "Iso2God" i kopiujesz na dysk konsoli lub pendrive.

    To jest dokładnie to samo co sam robiłem i GTAV działa bez żadnych błędów.
     

Poleć forum