1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v rrod ? .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez prodjo, Październik 19, 2014.

  1. prodjo

    prodjo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam poważne pytanie.Dziś grałem sobie pierwszy raz na konsoli w GTA V .Po godzinie grania wyskoczył RROD .Wyłączyłem konsole odczekałem 15 min i włączyłem ją . Zaczeła normalnie działać .Nie odpalałem Gta bo bałem się ze znów wyskoczy . Włączyłem Naruto Revolution . Pograłem około 2 godziny i normalnie nie było RROD ani nic .I mam pytanie .Możliwe ze wyskoczy mi RROD ? .Może lepiej nie grać w GTA V? .Nie chcem RROD więc prosze was o pomoc : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz jaką masz konsole czy masz przeróbkę jakąś czy konsola ma wystarczająco dużo miejsca wokół siebie.
     
  4. prodjo

    prodjo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola Falcon ma przeróbke LT 3.0.Ma strasznie dużo miejsca wokół siebie
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy wymieniałeś pasty czyściłeś konsole niedawno ? zakładam że się przegrzewa i masz taki oto problem jak rrod :)
     
  6. prodjo

    prodjo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wymieniałem bo znając życie bym coś popsuł ; p . A pomogło by to coś ?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    GTA V wyciska ostatnie soki z konsoli, płyta gł. się nadmiernie wygięła i wyskoczył RROD, ta druga gra pewnie ma dość małe wymagania i nic się nie dzieje. To też mógł być odosobniony przypadek, mi kiedyś na jasperze wyskoczył rrod i po restarcie konsola działała miesiącami bez problemu.
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co się wygięło ? skąd wy takie pomysły bierzecie ... Daj konsole na czyszczenie i wymianę past na cpu i gpu.
     
  9. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wspomniał kolega wyżej - GTA 5 wyciąga z xboxa wszystko, więc grzeje się bardzo mocno. Wymiana past termoprzewodzących i czyszczenie z kurzu powinno pomóc.
     
  10. prodjo

    prodjo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I chyba tak zrobie .A pomogło by to ?
     
  11. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak są takie problemy z nią to niedługo się zrobi z tego rrod 0020. A to jest falcon to wymiana pasty pomoże chwilowo, i tym szybciej to zrobisz tym lepiej bo stara pasta pewnie twarda jak kamień.
     
  12. Krystian Korniluk

    Krystian Korniluk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piszczac, Poland
  13. ZonExE

    ZonExE Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja mam slima z 2012 roku w zeszym tyg zmienialem paste i juz po 2 latach byla sucha jak wior.. Wiec zalecam max raz na rok rozkrecic, przeczyscic i wymienic paste.
     
  14. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli jesteśmy przy tematach past to polecam Ci Zalmana STG2. Mam ją w swoim falconie v2 jak i również laptopie, jest jak najbardziej ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum