1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V się zawiesza przy każdej misji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez akabibdudka, Luty 10, 2014.

  1. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,

    Mam problem z grą GTA V. Wypaliłem na Verbatimie, zainstalowałem 1 płytę na pendrive Sony 16GB i jak zaczynam jakąś misję i jakaś większa akcja się rozpoczyna (tj. strzelanina lub w teraz pościg za łodzią) to konsola się zawiesza i nie reaguje. Mam przeróbke LT 3.0. Aktualizację sciągnałem, dashboard też najnowszy.

    Konsola Xbox 360 Slim 4GB 2010 rok.

    Edit: Misji ze skradzioną łodzią nie da się w ogóle przejść. Konsola zawiesza się podczas pościgu za nią, lub wcześniej, nie da się jej ukończyć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaką nagrywarką wypalałeś? Przerzuciłeś obraz w abgx?
     
  5. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iHashem. Przerzuciłem przez abx, wszystko tak jak przy nagrywaniu na LT 3.0. Zacinało się od misji z tą łodzią, więc nagrałem specjalnie pod GTA V ustawienia tak jak na : http://xboxforum.pl/gta-v-261/poprawne-wypalenie-gta-v-na-lt3-0-a-176153/ . Dysk 1 jest zainstalowany na pendrive, z drugiej płytki odpalam grę. Możliwe że to coś z xboxem? Nieużywałem go trochę..
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inne gry działają normalnie?
    PS. Podaj model pendriva. (Sprawdź może na innym jak masz - możliwe, że ten ma za niską prędkość odczytu)
     
  7. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne gry działają normalnie :(

    Sony Microvault USM-R 16GB (USM16GR)
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź na jakimś innym pendrive, ewentualnie sformatuj tego i na nowo wrzuć content.
     
  9. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Instalowałem Dysk 1 przez instalkę xboxa, nie przerzucałem contentu. Może to mieć wpływ?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki, 2-gi dysk tak samo czy z płyty? Jak tak to zmieści się na tym pendrive 16gb? bo przecież on realnie ma 14,5
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DVD2 musisz mieć na płycie. Pliki z DVD1 na pena i tyle.
     
  13. akabibdudka

    akabibdudka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgrałem content DVD1 na pendrive i dalej to samo. Zacina się przy jakiejś akcji. Może to coś z xboxem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum