1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V Spadek klatek na full hd.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxstachu, Listopad 17, 2013.

  1. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Siemka, grałem do tej pory na moim 32 calowym telewizorku(oczywiście kineskopowym .), Gta V jak i wszystkie inne gierki chodzą na nim prefekt, ale gdy podłączyłem go przez hdmi do 42 calowego to podczas obrotu kamery strasznie zacina, czym jest to spowodowane?

    Mój sprzęt to xbox 360 slim z bodajże kwietnia 2011 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rzymcio9

    rzymcio9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce, Poland
    odpalasz grę z dysku czy z płyty? a może z pendrive? dysk i płyta nie powinna być przeszkodą, może problem tkwić w tym, że masz wolnego pendriva, albo wiatraki za wolno się kręcą i konsola się przegrzewa przy tej rozdzielczości
     
  4. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Grę odpalam z dysku. To jak przyśpieszyć obracanie się wiatraków? da się tak?
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Dziwna sytuacja takie spadki raczej nie powinny wstępować. Może dzieje się coś z dyskiem...
     
  6. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Skoro na kineskopie było dobrze, to raczej nie jest wina konsoli. Przeszukaj ustawienia w TV, może jest jakiś tryb gry, lub zobacz inne opcje.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  7. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Na 100% jest to spowodowane dyskiem za mało mb/s daje odczytu i dlatego spadki fpsów są i jak sam mówisz, że przeskoczyłeś na full hd to i tekstury większe musi sczytać. Grę najlepiej odpalać z płyty tzn pierwszą instlujesz na hdd, a druga palisz z napędu wtedy najlepiej bedzie chodzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum