1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta V "Uwaga! Gra została uruchomiona ponownie z powodu problemow z urządzeniem..."

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MooonsterKill, Lipiec 9, 2015.

  1. MooonsterKill

    MooonsterKill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wiem że tych tematów już było mnóstwo, ale mój przypadek jest dziwny.

    Wyskakuje mi błąd Uwaga! Gra została uruchomiona ponownie z powodu problemow z urządzeniem do zapisu, na którym zainstalowano gre. Jeżeli problemy wystapią ponownie, proszę wymienic to urządzenie i ponownie zainstalować gre.

    A otóż moja historia jest taka, że kupiłem oryginalne i nowe gta V. Zainstalowałem na moim xboxie, pograłem i nagle zaczęło wywalać mi ten błąd. Oddałem go na gwarancje i dostałem za to nowego xboxa którego dziś odebrałem. Zainstalowałem na nim gta V, wkładam płyte nr 2 i gdy wczytuje gre, nagle zcięcie i wywala ten błąd i tak zatacza sie koło. O co chodzi... to problem z grą czy jak, bo skoro xbox jest nowy...?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na czym instalujesz to GTA?
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja obstawiam płytę skoro na drugiej 360 jest to samo. No chyba że przełożyłeś dysk/pendrive ze starej konsoli ?
     
  5. MooonsterKill

    MooonsterKill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na dysku, a konsola to Xbox 360 500gb. I jak mogłem przełożyć skoro dostałem nową konsole w ramach gwarancji :D. Ta ma 500, tamta miała 250
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsoli się nie odsyła z dyskiem
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3449
    Polubienia:
    1223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie opisałeś sytuacji zbyt szczegółowo więc skąd miałem to wiedzieć, dysk się wyjmuje ale mniejsza z tym. Skoro wymienili ci konsole całą to wniosek jest prosty źle wytłoczona płyta, przydało by się jeszcze upewnić masz jakiegoś znajomego z 360tka ?
     
  8. MooonsterKill

    MooonsterKill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    coś sie znajdzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum