1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V - wymagania

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez RADACE84, Wrzesień 13, 2013.

  1. RADACE84

    RADACE84 V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Chciałem się dowiedzieć jak jest z instalacja gta na hdd? zzajmuje 8gb tak jak mowili ? u siebie mam dysk 20gb z czego teraz mam wolne jakies 12gb po porządkach.
    Ciekawe czy jak wyjdzie GTA online to czy trzeba bedzie sciagac kolejne GB, moze ma ktoś info ?

    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Słyszałem, że content (disc 1) po instalacji na hdd zajmuje ok. 7,8 gb. Warto też zainstalować grę co daję kolejne 8 gb. Co do GTA Online to nie mam pojęcia.
     
  4. RADACE84

    RADACE84 V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    sierak fajnie ale nie na temat, ja kupuje GTA 17.

    7,8GB nie jest źle, myslalem ze odrazu bede musial kupowac pendrive albo nowy hdd, a tak poczekam do gta online.
     
  5. wujek22

    wujek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to jest ten content, do czego on służy i czy jest wymagany ?
     
  6. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak, jest wymagany. Nie jestem pewien, ale prawdopodobnie na DVD1 jest cały świat gry.
     
  7. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Potwierdźcie mi czy się da zainstalować obydwie płyty i tym sposobem oszczędzić żywota napędu ? Bo jak na razie są sprzeczne informację i podobno D2 niema opcji instalacji.
     
  8. SixFeetUnder

    SixFeetUnder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Po włożeniu Disc 1 nie ma opcji instalacji. Dopiero po odpaleniu płyty wola o instalkę (7,7 gb). Druga normalnie ma opcję instalacji (7,7 gb).
     
    1 osoba to lubi.
  9. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1353
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Niecałe 8 GB jest wymagane aby odpalić. 1 płyta cała instaluje się na dysku.
     
  10. wujek22

    wujek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To bez wypalania 2 płyt się nie obejdzie tak ?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, musisz wypalic 2 płyty

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  12. labamba63

    labamba63 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak w przypadku RGH? tez cos trzeba instalowac
     
  13. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli bez instalacji disc 1 gra nie będzie działała?? Chodzi mi o to czy muszę ją zainstalować bo ja mam slima 4gb i do tego pendriva 8gb, który ma pamięci dokładnie 6,8gb. ;/
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie... na RGH wystarczy sobie zrobic ikonke GTA i gra bedzie...


    normalnie na gta takze trzeba wgrac zawartosc pierwszej plyty oraz druga plyte


    a tak btw to nie trzeba wcale wypalac DVD 1, wystarczy miec pendrive 16gb, wyeksportowac content z DVD 1 i wgrac go horizonem na pendrive i potem skopiowac do konsoli, bedzie dzialac
     
    1 osoba to lubi.
  15. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, nie, nie po formatowaniu pena dla potrzeb konsoli zostanie ci z 4 czy 5GB bo dochodzi jeszcze cache.
     
  16. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli oprócz gry muszę jeszcze dokupić sobie pendriva 16gb :)
     
  17. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie do GTA trzeba mieć oryginalny dysk M$, jednak smerfy niosą że i dobry pendrive też da rade tylko musi spełnić normę prędkości min 15MB odczyt.
     
  18. drateron

    drateron Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    instalujemy tylko 1 płytkę, z drugiej gramy.
     
  19. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja chciałbym oszczędzać laser. Mogę więc obydwie płytki zainstalować?
     
  20. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak tylko wtedy czeka cię doczytywanie tekstur. W konsoli oryginalne dyski są 5400 i pewnie mają mało cache ...
     
  21. PaweleQ

    PaweleQ Banned

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie trzeba mieć oryginalnego dysku tylko musi być sformatowany przez konsolę a to mała różnica.
     
Wczytywanie...

Poleć forum