1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V Xbox 360 przerobiony

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzesiu2000, Luty 8, 2014.

  1. grzesiu2000

    grzesiu2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przerobiłem ostatnio konsole i kupiłem dwie gry TombRaider(chodzi bez zarzutów) i GTA V które zainstalowałem i gdy włączyłem to przy pierwszej misji pisało że płyta nr 2 jest uszkodzona i ciągle tak więc odinstalowałem gre z chęcią zainstalowania jej jeszcze raz no i przy tej drugiej instalacji postęp instalacji dochodzi do 4,3 gb i staje.Gra jest źle nagrana czy o co chodzi ? Z góry wielkie dzięki ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubmateusz

    jakubmateusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żagań
    Prawdopodobnie, wypal jeszcze raz i powiedz jakich płyek używasz.
     
  4. grzesiu2000

    grzesiu2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz co nie wiem,kupiłem gry u tego gościa co mi przerabiał konsole.GTA sie wkońcu załadowało ale pogram może ze 2-3 minuty i sie resetuje wyskakuje jakiś komunikat "gra została zresetowana z powodu uszkodzonej płyty,rozważ wymiane płyty" mniej więcej coś takiego.Próbuje zainstalować i drugą płyte na dysk może to coś da
     
  5. GokuS69

    GokuS69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To że Ci resetuje to wina obrazu gru miałem tak samo ale ja nagrałem 3 razy inne wstawki i nadal miałem to samo...Pomogło mi to ze kupiłem elektroniczne gta na allegro i działa bez zarzutów ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum