1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA V XM360 scan usb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jrura18, Wrzesień 20, 2013.

  1. jrura18

    jrura18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    przeszukałem wiele stron, lecz nic takiego nie znalazłem. Mam xboxa 360 FSD3 (Dash 3.0b Rev735, Kernel 2.0.14719.0) z dyskiem wewnetrznym 4gb i zewnetrznym 320gb. Tak jak juz przeczytalem wiele poradnikow wrzuciłem content i DVD2 z GTA V na dysk zewnętrzny, dalej powinienem content wrzucic na dysk wewnetrzny odpalic xm360 i odblkowac co trzeba. Jak widac u mnie nie do konca tak poszlo. Podobno idzie zrobic tak ze xm360 moze skonowac dysk zewnetrzny, próbowałem grzebac w plikach cfg lecz nic to nie dało.

    Jakieś pomysły jak odpalic ta gre bo doprowadza mnie powoli do agresji...?

    Pozdrawiam.
    jrura18

    EDIT:
    zmieniłem w plik cfg ze XM360 przeszukuje mi sciezke usb0://content - lecz nic w niej nie znajude ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    po pierwsze za niski dash na tą grą będziesz musiał aktualizować do najnowszego, a co do gry to pierwszą płytę (folder content) musisz wrzucić na dysk wewnętrzny , a widzę że nie masz takiego to robisz format pod konsolą swojego dysku zewnętrznego (musisz posiadać 32 gb wolnego)żeby mieć dysk wewnętrzny .ten sposób jest bezpieczny nic ci nie usunie z dysku
     
  4. jrura18

    jrura18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz.

    Aktualizacja dasha? Kurde myslałem ze jak wrzuce najnowszego FSD to wystarczy. A jak wezme pedrive 16GB sformatuje pod konsola i wrzuce DVD1 to bedzie działać? Bo mam troche gier na dysku zewnetrznym i jakbym teraz to formatowal to nie mialbym co zrobic z tymi grami zeby ich nie stracic.

    Ten poradnik do akutalizacji bedzie dobry? http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-w-jtag-rgh-147268/
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    tym poradnikiem co podałeś może być ale jest prostrza metoda aktualizacji http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-aktualizacja-dashboardu-rgh-jtag-przez-xebuild-175366/ , możesz sformatować pena i wrzucasz tam pierwszą płytkę (folder content)a druga ląduje na zewnętrzny, a ten dysk zewnętrzny co masz też możesz sformatować pod konsolą (nawet jak masz na nim gry i nac się z nimi nie stanie tylko musisz posiadać 32 gb wolnego miejsca bo tyle konsolka przydziela sobie na dysk wewnętrzny,)
     
  6. jrura18

    jrura18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie wiem wsio, bede działal, jak cos to pewnie jeszcze bede pytał, temat zostawcie bo może sie jeszcze komus przyda
     
Wczytywanie...

Poleć forum