1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tgk, Wrzesień 14, 2013.

  1. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam problem z gta. wszystko ładnie intro leci jest ok potem pojawia mi sie wczytywanie [​IMG] i stoi i nic czekałem duzo czasu i nic nwm o co chodzi :/ prosze o pomoc

    Pobierz plik DSC 0072[1] jpg | TinyPic.pl - Najlepszy darmowy hosting zdjęć, obrazków, fotek tak cały czas stoi :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qbala

    qbala Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak mam tylko, że inny obrazek. MA ktoś jakieś rozwiązanie?
     
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz zainstalowaną płytę nr 1??
     
  5. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak zainstalować plyte nr1 majac tylko rgh? Wrzucic pliki do content?
    wrzuciłem pliki, odpalam gre z dysku "xex" i czarny obraz, jak nie wrzuce plikow do content odpala się gra i miga obraz i mam to samo co zakladajacy ten watek.

    może ktoś pomoze?


    jak konwertuje do GOD, to w ogole już nie wiem co z tym zrobić, ani pliku xex, nic :/
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do content ludzie śmieszne to już jest...

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akir, sorry ale to smieszne nie jest, chodze już taki wk....y ze sily brak, robie to wszystko tak jak mowia i nie działa, no wszystkie inne gry dzialaja, sily już nie mam :/
     
  8. masti1986

    masti1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    186
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Southampton(Wielka Brytania)
    Kupić orygniał w dniu premiery i nie ma stresu
     
  9. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
  10. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak zrobie format god, to tej gry konsola nie widzi :frown: czy ja cos zle robie, nie wiem, a kupowanie gry za 200zl, to już nie dla mnie zabawa, jak dziś mi się nie uda tego zrobić to sobie daruje.

    Jaki plik uruchomić z tego GODa aby zadzialala ta gra, co z tego ze tam jest 48 plikow jeśli nie ma zadnego xex?
     
  11. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
  12. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk w konsoli, wrzucam 4 pliki do content te duże po 2 giga. Hdd1:\Content\0000000000000000\ .... 02 i tu sa te pliki, jak uruchomie w ten sposób [druga plyta w xex] odpalam gta i widać tylko czarny ekran nic dalej nie rusza.
    2gi sposób, wrzucam 2 plyty w formacie xex na dysk wewnętrzny gtavdisc1 i gtavdisc2 do folderu z grami, odpalam plyte numer 2, laduje się gra widać zmieniające się plansze, obraz miga jest napisane ze wczytuje watek fabularny i **** nic się nie dzieje.

    sposób 3ci, pliki wrzucone do content, obraz 2 zrobiony w format god, wrzucam do folderu content [00002 i 00700] i tyle, nie wiem dalej jak gre uruchomić :/ nic nie ma, znajduje 20 bzdetnych programikow, tylko nie gre :/

    mam freestyle 3 dash 16203.
     
  13. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    z CD2 Utworzył ci się katalog o takiej nazwie 545408A7 tam znajduje się następny katalog o nazwie 00007000.
    Wyciągasz z CD 1 katalog o nazwie 00000002 i kopiujesz go do katalogu 545408A7 po skopiowaniu masz już dwa katalogi (0000002 i 00007000).
    Kopiujesz całą zawartość katalogu o nazwie 545408A79 (około 16GB) do katalogu na dysk HDD1/content/00000.../ i gra jest widoczna w dashbordzie wchodzisz w moje gry wybierasz gta5 wciskasz A i gra musi działać.
     
  14. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to mój sposób 3-ci i nie działa, nie widzi zadnej gry w formacie god, cos musi być zwalone w tej konsoli ze nie widzi gier w formacie god. tylko xex mi chodzi, już kiedyś te god probowalem wlaczyc i po prostu nie widzie gier.
     
  15. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    dysk masz sformatowany w konsoli ?? zainstaluj oryginalną grę z płyty na dysk i powinna być widoczna w zakładce MOJE GRY.
    Raczej coś źle robisz.
    Fsd uruchamia ci się przy starcie konsoli ?? Podałeś ścieżkę w fsd do katalogu content? ustawiłeś drop na 5 ??
     
  16. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 50+600 gier na dysku i wszystkie dzialaja, oprócz gta5, ale wszystkie robilem w xex i nigdy nie było problemu. także dobrze to robie, może to wina pendriva, mam tylko 8giga i tak nosze po pare pliczków, ale co to ma do rzeczy, po prostu gra jest dobrze zabezpieczona.
     
  17. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dash 16203.. pliki z dvd 1 przekopiowane.... odpalam z xex dvd 2 i pojawia sie pierwsze intro i nagle wyskakuje UWAGA PROSZE WŁOŻYĆ DYSK NUMER 2 i o co kaman??
     
  18. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    311
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    pewnie musisz je odblokować XM360 jak zwyczajne DLC
     
  19. tgk

    tgk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odblokować ?

    ok juz wiem o co chodzi :)



    Przykro mi dlc odblokowane i nadal to samo :/
     
  20. ridd

    ridd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    działa, skasowałem wszystkie ścieżki w manage i na nowo zrobiłem, załapał, ale nie chciał skasować, musiałem 5 razy konsole restartować. :/


    Najważniejsze ze działa, tyle godzin męczarni.


    Teraz widzi tylko 11 gier, reszta oczywiście jest na dysku i działa, ale nie dodaje ich do gier360.


    Co się dzieje z tym freestylem?
     

Poleć forum