1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Plessio, Październik 4, 2013.

  1. Plessio

    Plessio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój problem jest dość złożony, a więc spróbuję jak najlepiej go opisać.

    1. Zmieniłem swój dashboard na 2.0.16537.0
    2. Zmieniłem dvd1 i dvd2 w programie abgx360
    3. Nagrałem na penka dvd1 i przeniosłem jego zawartość po uprzednim sformatowaniu go i przerobieniu w programie horizon.
    4. Przeniosłem zawartość penka na dysk xboxa.
    5. Nagrałem płytę z dvd2 i teraz, gdy włączam ekran ciemnieje i po chwili powraca do menu bez jakiegokolwiek komunikatu.

    Pytanie: co mogę zrobić? Czy to coś związane z LT (mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co kaman i co to jest?)?

    Inne: konsola była przerabiana koło 2010 roku.

    I jeśli to wina LT to jak to zaktualizować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczupakoff

    szczupakoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    dobra to tak pewnie usuneło ci przerobke i nie masz teraz lt wcale ,dzialaja ci jakies gry ktore wszesniej działały ?? naped raczej musisz na bank sflashowac jezeli tak jest zakladam ze masz liteona
     
  4. Plessio

    Plessio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inne gry działają nadal bez zarzutu. Jak mam sflashować napęd? Przepraszam, ale kompletnie się nie znam na tym. Co mam zrobić? ;d

    Edit:

    Mam zwykłą nagrywarkę LG, nie jakiegoś ihasa czy coś :d
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Udaj się do serwisu w celu wygrania nowej przeróbki

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     

Poleć forum