1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta v...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemo2345, Lipiec 26, 2014.

  1. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć.
    Od dwóch dni męcze sie z zaistalowaniem GTA V.Pierwszy raz jak zainstalowałem GTA to wyskakiwało że muszę sie połączyć z xbl.Z tym sobie poradziłem.Teraz kolejny problem.Gra normalnie sie odpala i wyskakuje "oczekiwanie na chmurę".Wkurzyłem się więc pobrałem gotowe GTA na RGH.Wrzuciłem gre na konsolę (dysk wewnętrzny) i jak odpalam grę to wyskakuje obrazek z dziewczyną która trzyma telefon i sie nic nie dzieje.Czekałem z pół godziny chyba i gra sie w ogóle nie odpala.

    Gre Instaluje tak.
    Dvd1 przerabiam do xex i wyciagam folder z content i wkładam go na dysk wewnętrzny na xboxie do concent.Dvd2 przerabiam do god i wkładam na konsoli do folderu z grami.I jak tak robie nie działa.Tak jak robiłem to mi wyskakiwało że Oczekiwanie w chmurze a jak gotowca pobrałem z netu to sie scina na obrazku :/

    Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Weź napisz wszystko dokładnie i na spokojnie, bo w Twojej wypowiedzi jest chaos i ciężko jest zrozumieć oco Ci chodzi..
     
  4. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdzie ty w tym temacie widzisz chaos..
    Według mnie w temacie nie ma żadnego chaosu..Prosze o pomoc a nie o głupie komentarze.Wracając do tematu to chodzi mi o to że nie moge odpalić gta v..Wyskakuje mi obrazek z dziewczyną z telefonem..Konsola sie zwiesza i trzeba ją zresetować
     
  5. mik611

    mik611 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powiem tak:
    Rozumiem że masz przeróbkę RGH. Zrób tak: obydwie płyty zrób do XEX z jednej wyciągasz content i ten Content wsadz sobie na pendriva sformatowane z poziomu konsoli i przekopiuj programem Horizon a druga plyte zostaw na dysku wew konsoli w folderze z grami w FSD ustaw sobie ścieżkę skanowania do pendriva z contentem i wszystko będzie działać jak tak miałem gdy mialem RGH mimo dysku wew zrobilem tak bo wtedy mi działało
     
  6. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko w tym jest problem ze nie posiadam pendrive :/
     
  7. mik611

    mik611 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Więc zrób tak jeżeli masz możliwość podłączenia dysku wew bezpośrednio do komputera to content dobrze by było wrzucić przez program Horizon ale o ile dobrze się orientuję dysku musi być bezpośrednio podłączony do kompa bo Horizon chyba nie ma opcji FTP (moge się mylić) ale ten program na pewno wrzuciłby ci w dobre miejsce Conntent... bo ty pewnie conntent wrzucasz przez FTP i dlatego masz problemy wlącz ci się tło startowe i nic wiecej konsola się wiesz to jest problem jednak z umiejscowieniem conntent-u, Jeżeli masz kompa stacjonarnego z kontrolerem SATA to może zadziała podłączenie dysku do niego normalnie jako dodatkowy i uruchomienie Horizon powinno go wykryć i wrzucasz content, a jesli nie masz kontrolera SATA bo np masz laptopa to masz może adapter dzięki któremu podepniesz dysk do kompa za pomocą USB i conntent BANKOWO ci zadziała
     
  8. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A o co chodzi z tym horizonem.Jak byś mogł to proszę o opisanie tego co jak mam zrobić.Z gory dzięki.
     
  9. TheKarmel

    TheKarmel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Content wrzucasz dobrze, a DVD2 na pendrive. (Mi to pomogło)

    //Edit Nie posiadasz pendrive, sry nie zauważyłem.

    Masz włączoną opcje fakelive na "true" i autofake też na "true"?

    Jutro sprawdzę jeszcze płyty po wypakowaniu, bo ja 4 pliki dawałem na pendrive, a nie pamiętam jakie DVD miało te 4 pliki.
    Spróbuj zamienić tzn. ten folder z content daj do "gry", a z "gry" do content.
     
  11. Przemo2345

    Przemo2345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2014
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Temat można zamknąć.Juz sobie poradziłem.
     

Poleć forum