1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA: Vice City na XBOX 360 Slim?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Rayearth, Marzec 30, 2011.

  1. Rayearth

    Rayearth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Cześć,

    czy gra GTA: Vice City, która pierwotnie została wydana chyba tylko na konsolę XBOX będzie również działać na nowym XBOX 360 Slim?
    Kiedyś na aukcji allegro widziałem taką właśnie informację (tzn. że jest kompatybilna), ale szukam potwierdzenia.

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Tak, będzie.
     
  4. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Będzie działać, ale nie warto, bo w ogóle nie możemy obracać kolesiem, gra sama nim obraca... Lepiej Gta san andreas sobie kup, bo w SA możemy normalnie obracać kolesiem prawym triger
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Żeby grać w gry z xbox1 musisz mieć dysk. Jeśli masz slima 4gb to nie pograsz, chyba że posiadasz dysk.
     
  6. Rayearth

    Rayearth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Dzięki za odpowiedzi.
    Czy takie właśnie gry na starą wersję konsoli posiadają achievementy w ogóle?
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Nie posiadają, one dopiero na x360 weszły.
     
Wczytywanie...

Poleć forum