1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta z pendriva

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez J@siek, Kwiecień 24, 2010.

  1. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gral ktos w gta:eflc skopiowanym na pendriva? Nadal sa problemy z wczytywaniem textur, jak w przypadku z graniem z plyty, czy mozna juz spokojnie grac tak jak z dysku? Moze ktos to przetestowac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dużo zależy od Twojego pena. A dokładniej od szybkości zapisu/odczytu.
     
  4. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Ja testowałem na Pendrive firmy Kingstone 8GB (ta czarna seria z wysuwaną końcówką). Problemów żadnych nie uświadczyłem, taki sam komfort grania jak z dysku 120WD BEVS.
     
  5. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    Panowie nie będę zakładał nowego tematu i spytam tutaj:
    mam zainstalowane gta iv na dysku i textury dogrywają sie tak jak z płyty, no może jest malutka różnica ale to naprawde mała.Czyściłem cache na dysku i na karcie pamięci, ale nadal to samo.Pomożecie??
     
  6. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To juz raczej nic z tym nie zrobisz . GTA ma to do siebie, ze nie doczytuje tekstur . Podobnie jest w moim UKOCHANYM arcade'ie ( wyscigami tego nazwac nie mozna ) Midnight Club'ie : Los Angeles
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Taka konstrukcja Engine GTA IV.
    Zobacz sobie najnowszy trailer Red Dead Redemption, ten o multiplayerze.
    Gdy kowboj kradnie złoto i jedzie w kierunku miasta widac jak doczytuja sie budynki, ploty i drzewa.
    Poprostu tworcy to skopali i tyle
     
  8. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    ja na moim arcade jak gralem to nie widzialem tam duzego wczytywania tekstur , bylo no ale bez przesady :D
     
  9. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Tutaj to co piszecie, zależy od jakości pena ;p jak mamy takiego jakiegos badziewiastego kupionego za grosze to nie ma co sie dziwic ze predkosc wysylania jest tak mala ze i tak doczytuje :) wiec przy takim czyms jak komuś przeszkadza to pozostaje kupic dobrego pendrive, ale chyba bardziej sie oplaca kupic dysk ;P
     
  10. maximusx

    maximusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olkusz
    No ale JA mam dysk i sie ciuloweo doczytuje stoje metr od czegoś a to sie doczytuje z 5 sekund, no bez przesady...
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ja nie wiem ludzie co wy macie za konsole ze wam tak te GTA bruzdzi. Ja jak zainstalowalem na HDD to chodzi elegancko , bez spadkow fps i dogrywania jakis tekstur...
     
Wczytywanie...

Poleć forum