1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez mazaki1, Październik 3, 2013.

  1. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    4 pliki z dvd1(xbox image bro...) na hdd1
    dvd2( god) na dysku zewnetrznym w
    odpalam dvd2 i jest komunikat [​IMG]
    klikam na profil i znow to samo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    te 4 pliki wrzuć w lokacje, gdzie są dlc(nie pamiętam, content/00000000... chyba). problem zniknie.
     
  4. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    4 pliki sa HDD1/content/00000..
     
  5. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ok- /Hdd1/Content/0000000000000000/545408A7/00000002/, ale jeszcze w katalogu 545408A7 mam nadzieję? ;)
    jeśli tak, to przyczyna inna, niestety. ja tylko opisałem, co ja zrobiłem, gdy po raz pierwszy u siebie gta5 instalowałem.
    mianowicie najpierw wyciąłem folder content, z 1szej płyty, i te 4 pliki do dlc wrzuciłem.
    potem drugą płytę do god przerobiłem, i normalnie na dysk wrzuciłem, jak inne gry. z tym, ze mam rgh.
    i u mnie zatrybiło elegancko, zero problemów z doczytywaniem tekstur, etc.

    edit: aha! a może spróbuj odblokować owe 4 pliki progsem "360ContentManager"? już nie pamiętam nawet, czy to robiłem, ale moze są zablokowane? ;)
     
  6. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    Hdd1/content/00000000000../545408A7/000000002

    tak to wyglada na HDD1
    jeszcze te pliki sprobuje odblokowac
    tez mam RGH
    mam HDD 250 wewn
    i 500gb zew

    EDIT:
    dobra zatrybiło i u mnie :D
    lece porozrabiac na miescie
    dzieki za pomoc

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - Jabar
     
  7. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    napisz, jak już porozrabiasz, coś zrobił, że zatrybiło. ;P
     
  8. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    4 pliki z dvd1 na Hdd1/content/0000.../5454...
    dvd2 (god2) na dysk zewnetrzny
    no i odblokowalem pliki programem ktory poleciles
    odpalilem z dvd2
     

Poleć forum