1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta4 ściny?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kabattiera, Styczeń 15, 2010.

  1. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    cze. powiedzcie mi czy to normalne ze gta 4 nie chodzi plynnie? oczywiscie nie mowie tutaj o bog wie jakich scinach ze nie da sie nic robic... np. jak jade bardzo szybko autem to wtedy nie chodzi to za plynnie... czy to normalne ze ta gra nie chodzi bardzo plynnie? gralem w forze motorsport 3 i chodzi bajecznie wiec to chyba normalna :O?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    tak GTA IV ma tendencje do spakow fps więc nie ma czym sie przejmować
    poza tym radze zainstalować ja na dysku
     
  4. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    jest zainstalowana :]
     
  5. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gre masz porozrzucana po caly dysku
    format albo defragmentacja
    z tym ze to 2 niewiem czy jest mozliwe
     
  6. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    ee zaraz zaraz... czyli te spadki fps sa spowodowane przez to ze gra jest porozrzucana po calym dysku? gre zainstalowalem normalnie na dysku od dnia jej kupna...
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Że niby co ?? Chyba konsola pomyliła ci się z PC ...
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ale asior z ciebie :) xbox 360 to nie PC
    W GTA 4 to normalka więc się nie martw, musisz się przyzwyczaić :)
     
  9. maklerx

    maklerx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcale nie. Defragmentacja jest możliwa po wystukaniu odpowiedniej kombinacji przycisków. Był już taki temat więc poszukaj.
     
  10. lagaczigi

    lagaczigi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Gta 4 jak i wiele innych gier jest słabo zoptymalizowane pod xbox'a. Jest coraz więcej gier w których można zaobserwować spadki framerate.
     
  11. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie defragmentacja tylko czyszczenie cachu to dwie rozne rzeczy i teraz juz nie trzeba nic wklepywac bo jest dostepna w menu konsoli
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pewnie chodzi Ci o czyszczenie cache , a to co zupełnie co innego .

    @edit : nie doczytałem ostatniego posta od kolegi ms_crew , który napisał wcześniej prawie to samo .
     
Wczytywanie...

Poleć forum