1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA5 Content.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kunus1, Listopad 3, 2013.

  1. kunus1

    kunus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zaklików
    Witam mam gta5 pobrane na pen w takiej postaci.
    [​IMG]
    Pisał admin żeby tak zrobić i będzie działać. Ja mam czarny ekran i tyle nie działa. z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Odpal grę z DVD2...
    Jak masz czarny ekran to albo źle topologia dograna lub słabo się nagrała kopia...
     
  4. kunus1

    kunus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zaklików
    możliwe że to przez pendrive bo jakiś japoński ? A można np 2 peny zrobić bo mam oprócz 16gb jeszcze 8gb i 4gb i na 8gb nie wejdzie all :/
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak możesz tak zrobić ze wrzucisz ze 3 party na pena 8gb a pozostały part na 4gb

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. kunus1

    kunus1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zaklików
    dzięki za pomoc działa :D. A takie pytanie co lepiej kupić dysk hdd 20gb czy pena 16gb ?

    @edit
    Jednak nie działa konsola nie widzi 3 urządzeń usb typu dysk 320gb+4gbpen+8gbpen nie wiem czego. Wejścia usb działają bo sprawdzałem 2 padem i wczytuje go konsola.
     
    1 osoba to lubi.
  7. jaholden

    jaholden Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak dla mnie lepiej pena jakiegoś szybkiego. Bardziej uniwersalny. Kingston w gumie jest dobry - bez jakiś mechanizmów otwierających, zabezpieczony przed uszkodzeniem przy upadku / nadepnięciu / zalaniu - i do tego dość szybki
     
Wczytywanie...

Poleć forum