1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTAV-Gra się wyłącza w pierwszej misji...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzecho2815, Wrzesień 21, 2013.

  1. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Ma ktoś save po pierwszej misji?Bo gdy jadę Franklinem samochodem w pierwszej misji wywala mi błąd--Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre--Proszę o pomoc.
    Dodam jeszcze że dvd1 wgrałem na pendrive a dvd2 wypaliłem na płytę Verbatim nagrywarką ihas 124b..Proszę jeszcze raz o pomoc ;)
    A tak na marginesie..Zapraszam do swojej grupy fanów Dragon Ball'a ;) http://xboxforum.pl/groups/fani-dragon-ball-175/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    to moze sprobuj dvd1 nagrac na plyte. moze to cos da ?
     
  4. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ehh..Aktualnie nie posiadam żadnej płyty aby to nagrać...
    Ale mógłby mi ktoś podbrudzić swój save z gry//moje gg--22317223..jakoś sie dogadamy ;)
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie to nic nie da....
    Masz za wolny pendrive (odczyt, zapis i gra nie wyrabia).
     
  6. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ja mam za duzo, 30 misji na 69, jak mowi wlasciwie Seth za wolny pedrive.
     
  7. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam także dysk podpięty od komputera i także to wyskakuje...on powinien chyba dać rade rozumiem żeby pendrive nie dał rady ale dysk od komputera...
    A można zmienić gdzies ten ,,odczyt, zapis,,aby gra dawała rade z zapisem?
     
  8. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj przedmuchać i podpiąć pendrive'a pod drugi slot przy xbox'ie, ja miałem tak samo i mi pomogło, od tamtej pory żadnych błędów nie ma.
     
  9. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Najlepiej sprawdz jaka predkosc odczytu ma Twoj pendriva.
     
  10. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak się to sprawdza .??...Teraz próbuje z dyskiem od komputera i robiłem tak jak komentarz wyżej żeby przedmuchać USB więc wiozłem przedmuchałem i nic...Proszę o pomoc aby działało mo na tym dysku albo na pendrive ponieważ nie mam pieniędzy na zakup dysku HDD do konsoli...

    Mam takie same pendrive Kingston DT 100 G2 (8GB) dvd1 mam podzielony na 4pary jak każdy chyba jeden part mam wrzucony do pierwszego pendrve nie jestem zalogowany więc gra mi sie nie zapisuje....Więc czemu nadal wyskakuje mi tan błąd??Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre...Błagam pomocy ;(

    w pierwszej misji nie mam jeszcze telefonu tylko tyle co na początku aby uruchomić bombę a tak to nie mam ;(
     
  11. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    może masz za mało wolnego miejsca ??
    wyłącz autosave w grze i zobacz czy da się zrobić szybki zapis korzystając z telefonu
     
  12. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jest dopiero początek gry gdy jadę Franklinem pierwszy raz samochodem więc jeszcze nie mam telefonu..Miejsca na dysku mam dużo a pozatym formatowałem go już 3 razy ;(
    Może coś innego..

    Przy pierwszej misji nie mam jeszcze telefonu ;( miejsca mam dużo i formatowałem 3 razy pendrive ;(
    może coś jeszcze da sie wykombinować?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  13. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpinam się pod temat mam to samo, musi być na to jakiś sposób ;)
     
  14. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    No nie wiem, jedyny sposob to nagranie na plyte dvd1.
     
  15. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem na płyte dvd1 i przy instalacji stanęło na 2gb potem zgrałem na pendriva wszystko ładnie pięknie i teraz jest problem z cd2 - błąd ze szmatką. Zastanawiam sie czy nagrać jeszcze raz cd2 bo mam tylko jedną płyte w tej chwili. Ale może miał ktoś to samo i to inaczej rozwiązał. Ja w każdym razie próbuje dalej ;)
     
  16. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam taki san problem. tylko ze grałem już 3 dni, przeszedłem 46% bez żadnego problemu i dzis przy odpalaniu wyskoczył ten błąd. jakieś propozycjr co to może być?
     
  17. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1miejsca mam dużo ;P wyłączenie auto save nic nie daje! nie mam jeszcze telefonu to dopiero początek gry .
     
  18. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakimi sposobami nagraliście to DVD1 oraz DVD2? Zwykłą nagrywarką, jesli tak to z burnedmaxem czy bez? Jeśli ihasem to z rew. B?
     
  19. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dvd 1 nagralem na pendrive za pomaca poradnika na stronie. ..a dvd2 wypalilem na verbatima ihasem124b...a wyskakuje blad ze coś jest cos z zapisem...zna ktos sposub aby nie trzeba bylo kupowac dysku hdd.?
     
  20. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bardziej pytanie kierowałem do strusa, co do Twojego to nie mam pewnosci, lecz tak jak wcześniej mówili pewnie jest problem z prędkością zapisu/odczytu. Weź od kogoś dysk do xboxa i spróbuj z nim. Np. od kolegi z którym wymieniałeś się grą. ;)
     
  21. lipek112

    lipek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o ile mi wiadomo niestety nie da sie przerucac save'ow miedzy profilami. Chyba ze jest na to jakis sposob.
     
Wczytywanie...

Poleć forum