1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GtaV-Naprawienie błędu resetowania się gry w pierwszej misji!

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez grzecho2815, Wrzesień 24, 2013.

  1. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Dziś gdy przyszedłem ze szkoły pomyślałem sobie''albo naprawie to GTA albo biorę się za matmę''...
    I właśnie naprawiłem i do razu ruszam wam z pomocą ;D

    1.pobieramy trzy rzeczy
    -program Horizon (sorry że nie podałem linku ale chyba każdy ma ten program jeśli wgrywał GtaV DvD1)
    -program Modio http://www.game-tuts.com/modio/resources/download.php
    -I jeszcze save z gry SGTA50000.rar pobierz za darmo - Hosting plików (znalazłem te zapisy na tym forum mi pomogły i jeżeli użytkownik nie wyraża zgody abym je udostępnił niech napisze;P)

    2.Róbcie to co pisze a będziecie grali w GtaV bez żadnych resetów czy innych pierdołów ;P
    -wypakujcie zapisy najlepiej na pulpit aby ich później nie szukać ;)
    -odpalamy program Modio...Na dole klikamy''Open Save'' następnie klikamy na na''Browse''wybieramy teraz ten save najlepiej wybierzcie ''SGTA50000''...Gdy już załadujemy zapis to wyskoczy nam jakiś obrazek z GTA i po lewej stronie klikamy''Advanced'' i teraz nam jest potrzebny program Horizon...
    -Gdy się już odpali program Horizon wchodzimy w zakładkę po lewej stronie''Device Explorer''.Wchodzimy do folderu''Gamer Profiles'' klikamy na nasz avatar 2 razy . i wyskoczy nam okno gdzie pisze nasze ID i to jet najbardziej potrzebna rzecz...
    -Najpierw kopiujemy nasze''Profile ID''.Wracamy do programu ''Modio'' i tam zmieniamy nasze Profile ID robimy tak z''Device ID'' kopiuj i wklej...
    -Gdy juz zmienimy nasze dwie nazwy ID klikamy na''Save Changes''klikamy na to dwa razy dla pewności...
    -I ostatnia już rzecz zmieniony zapis wrzucamy do programu''Horizon''Dla tych którzy nie wiedza jak wrzucić...klikamy na zapis,przedrzemawszy go i wrzucamy do programu ....Czekamy aż się wrzuci zamykamy program wkładamy pendrive do xboxa i cieszymy się grą ;DD

    P.S-Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy poradnik i jeśli Ci pomogłem kliknij POMOCNE ;)

    A tak na marginesie..Zapraszam do swojej grupy fanów Dragon Ball'a http://xboxforum.pl/groups/fani-dragon-ball-175/
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No i gitara... napisałeś tą poradę sensowniej niż ja... mówiłem iż nie umie ich pisać :p ale tobie wyszło
    Co do Horizon-ta to nie używałem... ja zassałem grę od razu przerobioną, gotową. Wystarczyło tylko skopiować folder w odpowiednie miejsce. Ale widzę iż łatwiej uzyskać nim te dane niż to co ja napisałem :)
     
  4. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cieszę sie ze mogłem komuś pomoc! ;D
     
  5. manusek19

    manusek19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie. Tylko co mam zrobić, żeby 'zgrać" swój profil z xbox`a na pendrive?
     
  6. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jest wszytko napisane ;P
    klikamy na zapis,przedrzemawszy go i wrzucamy do programu .
     
  8. QudelzinPL

    QudelzinPL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Hm, przydatne dla tych co maja ten blad...;D
     
  9. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Takk ;P Ale w tym poradniku także pisze jak wrzucać save do xboxa bez żadnych błędów i przeszkód :D
     
  10. matixu

    matixu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    hm nawiązując do twojego poradnika robiłem wszystko ktok po kroku save mi odpalił ale po chwili gdy wydostałem się z "domu" reset.
     
  11. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    Hmmmm...może masz coś z konsolą.? A inne gry ci sie nie resetuja..?
     
  12. matixu

    matixu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
  13. Micek16

    Micek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak się mam zalogować w Horizon to jakie dane ??
     
  14. M4R0

    M4R0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz to mi w ogóle tylko ładuje gra i znów restart, a gra działa z dysku konsoli
     
  15. Vaiiola

    Vaiiola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłam wszystko tak jak było napisane w poradniku, Franklin wyszedł z domu nie zdążył dojechać do punktu s i gra się zrestartowała:( Mam E STINGRAY 500GB RGH RGX LT3.0. Dodam, że z żadną inną grą nie mam takiego problemu. A i Gta chyba już z 4 razy pobierałam z ********.org. Ma ktoś może sprawdzoną wstawkę gry, bo ręce mi już opadają:( Z góry dziękuję za pomoc.
     
  16. manusek19

    manusek19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem ten sam problem przez dłuższy okres czasu, nie pomagało ponowne pobieranie całej gry, odblokowywanie. Wystarczyło ściągnąć przerobioną już wersję pod RGH i wszystko śmiga do dziś. Ściągałem z zagranicznych torrentów.
     
  17. Vaiiola

    Vaiiola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Manusek19, a podasz linka do tej wstawki? byłabym bardzo wdzięczna
     
  18. dawiids123

    dawiids123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, mógłby ktoś wstawić jeszcze raz tego save ?
     
  19. SKNBLR

    SKNBLR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie chciałem zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Mam problem z zapisywaniem samochodów w garażu w trybie dla jednego gracza. Zostawiam kradzione auto w garażu aż drzwi się zamkną, potem nim wyjeżdżam na miasto i jak znowu jestem w domu po kilu dniach to auta w garażu nie ma. Czy to normalne? Czy w tej części auta trzeba tylko kupować przez komórkę ? Czytałem że wyszła jakaś aktualizacja na to ale mam konsole podłączoną do neta pościągała chyba wszystkie aktualizację i dalej jest ten problem. może ktoś wyjaśnić ocb? Pozdro
     
  20. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli wyjedziesz autem z garażu i je zostawisz gdzieś tam, to przepada lub będzie do odebrania na parkingu policyjnym. A Online da się kupić ubezpieczenie, że auto możesz nawet utopić a i tak do ciebie wraca.
     
  21. wieczek00

    wieczek00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, można prosić o tego save? Występują u mnie ciągłe resety, pisze że problem z urządzeni do zapisu czy magazynującym. Jakoś tak. Czy ta instrukcja mi pomoże?
     
Wczytywanie...

Poleć forum