1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GtaV-Problem z resetem gry..!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WitamLIVE, Styczeń 4, 2014.

  1. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam GtaV wypalone na płytach VERBATIM nagrane Ihas'em 124B..Mam Xbox JASPER wgrane LT 3.0,dysk 20GB i pendrive 16Gb i gdy włączam Gta Offline lub Online to wyskakuje mi"gra została uruchomiona ponownie z powodu problemów z urządzeniem do zapisu" Bardzo proszę o POMOC...Męczę się z tym już bardzo długo przeczytałem setki poradników i nic to nie dało ;(...Proszę o pomoc! ;)
    Gdyby ktoś rozwikłał ten problem postanowiłem dać nagrodę pieniężna w wysokości 70zł lub Wyższą. Myślę że to jest uczciwa cena za fatygę ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli masz nie sprawny dysk i pendrive. Z pamięci wewnętrznej xbox bo jasper testowałeś save?
     
  4. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak próbowałem zmiany SAVE oraz różne wstawki obrazu gry...ale nic to nie dało ;(

    Ale dopiero co kupiłem ten dysk 20GB..Dlaczego jest nie sprawny?
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyściłeś pamięć podręczną?lub skasować i pobrać profil jeszcze raz? Savy po wyłączeniu i włączeniu konsoli nie są widoczne jako uszkodzone? ustawienia/pamięć .Czy wszystkie pamięci widać przy włączeniu xboxa?
     
  6. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiele razy usuwałem pamieć cache..Tak wszytko jest widoczne i wszystko widać ;) ale nie próbowałem kasować profilu tylko robiłem nowy ale nic to nie dało ;/
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest za stary, kup nowy hdd

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na pendrive podręcznej savy powinny mu śmigać skoro dysk za stary.
     
  9. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co radzicie zrobić aby działał??I żeby nie wywalać pieniędzy bo może się okazać ze to nic nie da ;(
     
  10. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyjmij dysk i testuj na różnych pendrive. Napisz jakie opcje już testowałeś będzie nam tobie pomóc:)
     
  11. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Testowałem rożnie na pendrive 4 Gb KINGSTON ,Na 8gb też kingston..Na tym co teraz mam podłączonym do konsoli i na dysku do komputera podłączonym przez przejście USB...pierwszy pendrive ma 15 mb/s odczytu a reszta więcej wiec nie wiem skąd ten błąd...
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli testowales bez hdd z pendrive i nic nie pomoglobto odpowiedz jasna ze nic juz nie zrobisz. Zainstaluu tylko dvd1 z drugiego graj, jeeli to samo t9 jedynie zakup innej konsoli pozeoli hrac;p

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli konsola jest do ****???ale gdy gram w BF4 to nie mam żadnych resetów i lagów wszystkie gry mi chodzą bardzo dobrze tylko z GtaV jest problem ;-/
     
  14. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zamień się z kimś się i już:) Masz bardzo nie typowy problem, lepiej się go pozbyć niż szukać odpowiedzi lub oddaj na fachowcowi może pokombinuje i sprawdzi co jest z nią.
     
  15. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak tylko że z moich znajomych nikt nie posiada Xboxa góra 2 ale oni posiadają Slimy więc sie nie zamienią..A co do fachowca to w mojej miejscowości ani w pobliżu nie ma chyba nikogo takiego . więc nic sie nie da zrobić i trzeba kupować nowego XBOXa?
     
  16. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprzedaj tego kup innego.
     
  17. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hah to nie jest chyba takie proste...Nie umiem wystawiać takich rzeczy na internet .

    A poza tym jak mam napisac że mam przerobione gry?? policja mnie może zgarnąć czy coś gorszego .
     
  18. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisz w ilu grach masz taki problem? Czy tylko gta
     
  19. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko z gta mam problem ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum