1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GtaV-Problem z resetem gry..!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nieobsługiwalny, Styczeń 9, 2014.

  1. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Kupiłem oryginalną grę GtaV ale mam z nią problem.Gdy włączam grę po skończeniu ładowania gry od razu wyskakuje mi komunikat"Uwaga! Gra została uruchomiona ponownie z powodu problemow z urządzeniem do zapisu, na którym zainstalowano gre" I włącza się od początku i tak z 50-razy...Co jest przyczyną błędu??
    Mam Xbox'a jasper z wgranym LT 3.0, dysk 20gb i podpięty pendrive 16gb. Grę instaluje na tym i na tym i ciągle błąd się powtarza...
    Proszę o pomoc wydałem na gre dużo kasy i mam nadzieje że ktoś mi pomorze bo w sieci nie znalazłem rozwiązania.Proszę o pomoc i dzięki za odpowiedz ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj odinstalować DVD2 jeżeli masz zainstalowane i odpalić grę ponownie.
     
  4. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem tak zrobić...nawet jak instalowałem DvD1 to po komunikacie abym włożył DvD2 to nacisnąłem Y aby wyjść do meny i nie instalować drugiej płyty to samo sie dzieje ;(
     
  5. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pamięć cache wyczyszczona i zainstalowałem ponownie na pendrive ale problem ten sam...

    Mam jeszcze jedno pytanie zapis powinien byś na dysku,pendrive,czy w chmurce?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najlepiej by było jakby był na dysku.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok..przerzuciłem na dysk problem ten sam ;(
    PISZE''ponownie z powodu problemow z urządzeniem do zapisu, na którym zainstalowano gre''
    Dysk mam nowy a pendrve ma większy odczyt niż 15 mb/s to czemu ten błąd??
    Grając online po utworzeniu postaci też to wyskakuje ;(

    EDIT

    Pomoże ktoś?


    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  9. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na pewno instalujesz na pendrive, nie na dysk?
    Jaki masz ten pendrive? Markowy ze sklepu? Podróbki i noname'y gubią pliki na porządku dziennym, prędkościami też nie porażają.
    Sprawdzałeś płyty na innej konsoli?

    Ogólnie dziwna sprawa, bo grałem w gtav na dysku ze starego laptopa (btw z pentium 4, więc na prawdę nienajświeższy) i zdarzało mi się wyrżnąć w jakąś niewidzialną ścianę, która dopiero po kilku sekundach okazywała się ogrodzeniem. Nigdy natomiast żadnych błędów nie było.
     
  10. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pendrve jest nowy tak samo jak dysk ;)
    Tak instaluje wszystko na dysk...
    Jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić niech piszę bardzo proszę ;)
     
  11. matthiasq

    matthiasq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chyba się nie rozumiemy. GTA instaluje się na PENDRIVE, NIE DYSK.
    Pytałem czy pendrive pochodzi z normalnego stacjonarnego sklepu czy też masz jakiegoś "kingston oem 500gb zwrotów nie przyjmuję". Kolega kupił kiedyś coś takiego i nawet nie zgłaszał błędów przy kopiowaniu, dopiero przy odczycie wychodziły kwiatki.
    Pytałem też czy sprawdziłeś płyty na innej konsoli.

    Wszystkie możliwości masz przedstawione, innych nie ma.
     
  12. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj sformatować tego pena na kompie i jeszcze raz dostosować pod konsolą ... następnie tylko dvd1 skopiuj na tego pena.a całą resztę związaną z GTA V usuń z HDD
    Dziwny problem....:dejection:
     
  14. Nieobsługiwalny

    Nieobsługiwalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety..zrobiłem tak 3 razy i nadal nic...
     
Wczytywanie...

Poleć forum