1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GtaV problem z zapisem..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez haker789, Październik 6, 2013.

  1. haker789

    haker789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam...
    Mam problem z GtaV od czasu premiery...Gdy gram jakieś 15 min wyskakuje mi błąd-''Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre''...Dodam jeszcze że DvD1 wrzuciłem za pomocą pendrive na dysk HDD20gb a DvD2 na płytę verbatim,nagrywarką Ihas124B więc gdzie jest błąd?Jak to naprawić??Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekalisz

    maciekalisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Dolacam sie...to sam na jednej konsoli mam na drgiej jest ok. Dysk, plyt podmieiane i na drugiej konsoli sprawuja sie ok.

    Wysyłane z mojego PMP5570C za pomocą Tapatalk 2
     
  4. haker789

    haker789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli to wina konsoli,czy gry?
     
  5. Fyrd

    Fyrd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obstawiałbym problem z konsolą niestety... Kumpel miał podobny problem i gta zadziałało u mnie bez problemu, w sensie brak problemu z zapisem
     
  6. haker789

    haker789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy da sie to jakoś naprawić??

    Pomoże ktoś??
     
  7. Vaiiola

    Vaiiola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki sam problem... Jestem totalnym laikiem konsolkę mam dopiero od tygodnia. Konsolka to E STINGRAY 500GB RGH RGX LT3.0. Zainstalowałam gta tak jak było napisane w innych poradnikach za pomocą programu Xbox Image Browser wyciagnelam folder content, wstawiłam go tam gdzie trzeba itd. Gra działa bezproblemowo do misji z kradzieżą suva. po wykonaniu wywala błąd i wczytuje się od ostatniego zapisu. Problem pojawia się na wszystkich profilach (gramy we 3 osoby) i zawsze w tym samym miejscu. Pomocy!!
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Blad w plikach gry. Wgraj na nowo gre na dysk
     
  9. Vaiiola

    Vaiiola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, tak zrobię, dzięki za odp:)
     
  10. Vaiiola

    Vaiiola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety wgranie plikow od nowa nie pomogło....gra znowu wyłącza się samoistnie tyle że wcześniej. jaki może być jeszcze tego powód? podkreślam, że naprawdę jestem laikiem:( z góry dziękuję za pomoc:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum