1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTAV - RGH - bez dysku wewn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez meehoo, Październik 5, 2013.

  1. meehoo

    meehoo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    będzie szczegółowo abym nie pominął czegoś, co może być pomocne przy udzielaniu pomocy przez Was :)
    Mam przerobioną konsolę na RGH, bez żadnego dysku wewnętrznego.
    Na dysku najnowszy FSD, dash 16537.
    Podpięty dysk 3.5" SATA2 jakiś tam Samsung 160GB przez USB, formatowany na Fat32. Podpięty do konsoli, dostosowany do konsoli z 32GB na profile itd.

    Robię tak jak w wielu poradach dla mojego problemu tj:

    1. wyciągam content z DVD1 poprzez Xbox Image Browser
    2. zgraywam go na w/w HDD (widziany jako USB) przez Horizon'a ( Inject i wybranie 4plików )
    3. wyciągnięcie całego DVD2 (XIB)
    4. zgrywam jego zawartość na (w/w) dysk:\gry\gtav
    5. odpalam GTA przez FSD normalnie lub menedżer / nie ma znaczenia...
    6. odpala się przez chwilę, po czym restartuje, wywala błąd o problemie z pamięcią i tak w kółko

    Widziałem, że wiele osób miało/ma z tym problem, ale przy płytach i wypalaniu, a mając RGH chciałem to zrobić na tym dysku.
    W razie potrzebnych jakiś informacji proszę pisać, postaram się ich udzielić.

    Dysponuję dodatkowym pendrive 16GB Patriot RageXT.
    Inne tytuły normalnie robiłem przez XIB i wrzuceniu na dysk - z nimi problemu nie było żadnego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wrzuć dvd1 na tego pena a dvd2 do god na ten dysk
     
    1 osoba to lubi.
  4. meehoo

    meehoo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na pena wrzucić tak jak robiłem na dysk?
    Content przez Horizon na pen czy w całości?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. meehoo

    meehoo Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko działa jak należy, jeszcze nie testowałem momentu pierwszej misji, gdzie podobno też wywala, ale póki co odpaliło się i da się grać.
    Nie rozumiem co robiłem źle.

    Wielkie dzięki za szybką pomoc.
    Pozdrawiam

    edit//

    rozumiem, że pena z Content DVD1 mogę już wywalić czy przy każdym odpaleniu podpinać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum