1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gubienie godziny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lobker, Listopad 23, 2009.

  1. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ma mały problem bo mi cały czas w iksie gubi godzinę i nie wiem dla czego.

    PS odłączony od XBL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    bo odłączasz pewnie zasilacz ;D

    Pomogłem podziękuj ;D
     
  4. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    hmm braki w dostawach prądu? byyyło na forum miliony razy poruszane Szukajka nie boli
     
  5. Lobker

    Lobker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no odłączam z zasilania ale myślałem ze X ma bateryjkę jak w PC
     
  6. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie ma bateryjki. Ja ustawisz godzine i nie będziesz odłączał xboxa od zasilacza, ani zasilacza od prądu, to będzie trzymać. Jak nie ustawisz to nawet z podłączonym zasilaczem będzie resetował.
     
Wczytywanie...

Poleć forum