1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Guitar Hero 3 -AutoBot

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badboy8, Wrzesień 15, 2009.

  1. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hej.

    Kolega zaproponował mi że pożyczy mi Guitar Hero 3 ale z tego co mi powiedział ma wersje Autobot. Kiedy szukałem tej gry w internecie też są wersje z tym botem . Moje pytanie : Czy graniew wersj GH 3 jest ok (mowie o wersji z autobotowem o dziwo - hot enabled :yeye:) bo dokładnie nie wiem o co chodzi,wyczytałem coś na googlach że poprostu bot działa po to by uruchomić gre (nie wierze ) a zaś na innym że to taki jakby cheat że zapuszczasz a on gra dla ciebie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie ma czegos takiego jak autobot softowy


    jest tylko bot-kontroler.podlaczasz pod niego gitarke a on przekazuje zaprogramowane dane do x360 za ciebie


    chyba ze o czyms nie wiem :D pozycz pozycz,i daj znac czy to prawda ze sam bot za ciebie gra SOFTOWO(spytaj qmpla czy moze w gitarce ma a nie w grze)



    PS.PODAJ LINKA DO TYCH AUTOBOT WERSJI
     
  4. leszcz

    leszcz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Strzelam, że to GH3 z przerobioną jedna linijką w pliku gry. Zmiana 0 na 1 uaktywnia wbudowanego w GH autoplay'a. Bot gra sam ale nie używa star-powera. Granie razem z botem (naciskanie klawiszy) jest nie możliwe, tak samo jak kontrola nad star-powerem.
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiec pytanie mam czy za granie w tej wersji moge miec bana
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    jesli zagrasz pod live to tak,checksum nie beda sie zgadzac i wylapia to


    jesli zagrasz off to raczej nie...ale nigdy nic nie wiadomo
     
  7. smokol

    smokol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    autobot

    A ja mam pytanko :)

    Jak sie wyłącza tego autoboota, dopadłem taką wersję właśnie i kuźwa on gra zamiast mnie o co mi wcale nie chodziło :)

    Pozdrawiam i będę wdzięczny za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum