1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

guitar hero 5 - instalacja..?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez massive, Wrzesień 16, 2010.

  1. massive

    massive Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem tu nowa, tak wiec nie zdziwie sie jesli okaze sie,ze taki temat juz istnieje i zalozylam nowy, taki sam, zupelnie niepotrzebnie. Musicie mi wybaczyc,ale jestem juz tak nieziemsko ******o** ze nie chcialo mi sie szukac na forum podobnych watkow. Kupilam dzisiaj xboxa360 i do tego gitare. Problem polega na tym, ze nie wiem jak mam obslugiwac ten instrument;/ Nawe nie wiem czy ja uruchomilam :| swiatelko na niej mi miga, ale gdy wlaczam dana piosenke, nic nie chce dzialac, nie mialam z tym sprzetem nigdy wczesniej stycznosci dlatego BLAGAM niech mi ktos objasni jak to sie instaluje/wlancza albo mnie tu zaraz szlag jasny trafi! Dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Też nie miałem do czynienia ale z tego co wiem to tak samo jak pada musisz ją zsynchronizować z konsolą (Ten mały przycisk na konsoli obok wejścia na memorkę i taki sam mały poszukaj na gitarze). Nie zsynchronizowany pad miga.

    ps. Zachęcam do większego zapału do przeglądania forum :)
     
  4. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z tego co zrozumialem to prawdopodobnie niepolaczylas gitary z xboxem. Pod spodem dolnej czesci gitary obok wejscia na sluchawki jest taki maly przycisk w ksztalcie koleczka z ">>>" i tak samo jak podlaczylas pada pod xboxa tak samo musisz zrobic z gitara. Najpierw przyciskasz maly przycisk na konsoli a pozniej na gitarze.
     
  5. massive

    massive Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie zaraz zaczynam z tym dalej walczyc... Dzieki Wam wielkie za pomoc:)



    od dziękowania jest specjalny przycisk koło posta nie trzeba pisać kolejnego :) - nakoz
     
  6. massive

    massive Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, podlaczylam juz wszyskto tak, jak pisaliscie i wszystko dziala ok, tylko dlaczego gdy probuje 'grac' wg rytmu, gitara nie wydaje zadnych dzwiekow? pioseka leci a ja moge naciskac wszystkie kolorowe przyciski z gitary i tak nic nie slychac....
     
  7. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Gdy masz dźwięk musisz jednocześnie wcisnąć kolor dźwięku i poruszać tym długim przyciskiem w miejscu gdzie się gra na zwykłej gitarze...

    Najlepiej włącz sobie jakiś filmik na YT i zobacz jak grają - jest masa tutoriali
    Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=ESneh2cgvqo
     
Wczytywanie...

Poleć forum