1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

guitar hero a tekst piosenki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikesc, Styczeń 4, 2011.

  1. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, czy isteniej mozliwosc wlaczenia tekstow piosenek zeby lecialy ma ekranie gdy ja gram na gitarze ? (nie mam mikkrofonu, ale chetnie poczytalbym teksty piosenek)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie ma takiej możliwości. Musisz mieć podpięty co najmniej headset do włączonego pada.
     
  4. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak podlacze headset to bedzie dzialac ? :D musze spr w domu. Tylko czy wtedy jak nie bede spiewal to dogram piosenke do konca czy mnie wyrzuca ze sceny za 'falszowanie' haha ?

    pozdro
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Headset bedzie dzialac.
     
  6. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o jakim headsecie mowa ? na moim oryg z konsoli (mini jack) nie dziala - po wybraniu opcji vocal pisze ze musze podlaczyc mikrofon lub headset - czy chodzi o jakis inny zestaw (moze taki z szeroka wtyczka, kiedys takie widzialem)

    pozdrawiam
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    O jakiej czesci GH mowisz. Ja mialem Metallice i headset oryginalny dzialal jak mikrofon i mozna bylo normalnie spiewac.
     
  8. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam gh5
     
  9. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bierzesz mikrofon , podkładasz go do stałego źródła dzwięku np. głośników telewizora, nastawiasz telewizor dość głośno , nie jakoś super. Logujesz się z mikrofonem jako drugi gracz i dajesz poziom trudności beginner. Działa jak złoto + dobry tip jak zdobywać 6 gwiazdek na utworze. Tylko wtedy sam mikrofon i masz zawsze 100% utworu.
     
  10. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie po prostu mikrofonu nie będzie czy czytać z gitary. Podłącz do pada headseta i jak masz lobby to kliknij "a" na padzie i się jako drugi gracz zaloguj i wtedy masz 2 playerów jeden z gitarą drugi z mikrofonem i jedziesz
     
  12. mikesc

    mikesc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rzeczywiscie - dziala, dzieki bardzo - nie przemyslalem tego :) ale wczesniej nie gralem na 2 playerow - to dlatego.

    a czy orientujesz sie czy jest mozliwosc nagrania moich ryków i puszczenia zeby posluchac :) ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum