1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Guitar Hero - Lag problem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Therioon, Luty 16, 2010.

  1. Therioon

    Therioon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Manchester
    Witam, dzis w nocy dotarlem do UK. Podlaczylem konsole do TV (Samsung LE37B651T) i mysle ze ok. 2h poswiecilem na proby ustawienia dobrego laga, niestety byly to godziny stracone. Moze ktos ma taki telewizor badz ma dla mnie jakas rade ? Bo mam wrazenie ze przez te 2h nie bylem nawet bliski dobrego ustawienia. Dodam ze chce grac na glosnikach z tv. Z gory dziekuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem jak ten samsung ale u mnie na innym modelu pomogło włączenie "game mode" w tv. Jakość obrazu jest nieco gorsza ale lagi zniknęły. Ustawienia lagów w GH generalnie nic nie dawało
     
  4. Therioon

    Therioon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Manchester
    Nie wiem jak to mozliwe, w Polsce mam gorszy model a ma on Game Mode, tutaj takiego trybu nie widze. Ktos ma jakies inne propozycje ? Co wlaczyc, co wylaczyc, czego probowac ?
     
  5. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    chodzi ci o to ze jak grasz zeby nie było opóznienia jak tak to w options poszukaj calibrate czy jakoś tak i tam masz i musisz idealnie wbić powinno się udać jak nie to sprawdz kontrast np 16000 : 1
    to chyba musisz mieć 16 ale nie jestem pewny
     
  6. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    jeśli to nie to co wyżej to wytłumacz czym dla ciebie jest lag
     
Wczytywanie...

Poleć forum