1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Guitar Hero: Metallica

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Szczuri19, Kwiecień 1, 2009.

  1. Szczuri19

    Szczuri19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oświęcim
    Chciałem sprawdzić obraz Guitar Hero Metallica programem XDVD Mulleter i oto co ukazało się moim oczom ukazało:
    [​IMG]

    Za to abgx mówi co innego:
    [​IMG]


    Czytałem, sprawdzałem na rożnych stronach że ten obraz jest dobry.
    Czy mogę go nagrać czy po prostu zmarnuje płytę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Richol

    Richol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze czytałeś jest dobry ;)
    Szkoda że nie mam gitary... Metallica mnie wychowała .
     
  4. Czałula

    Czałula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Maynooth, Ireland
    ja mam gitare i dwie wersje guitar hero i teraz tez bede szczesliwym nabywca metallicki takze polecam zakup gitary i posiadac te gry jest super zabawa
     
  5. geniculataaa

    geniculataaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypalaj
    ja już medium obalilem teraz hard jade.
    Giera MIODZIO
     
  6. Szczuri19

    Szczuri19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oświęcim
    Ok wielkie dzięki.
    Flash będzie za kilka dni więc czeka mnie świetne godziny zabawy :D
     
  7. BOBO28

    BOBO28 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OPOLE
    witam mam pytanie czy ten obraz trzeba dodatkowo przerabiać niemam jeszcze nowego ixtrema 1.51
     
  8. Szczuri19

    Szczuri19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oświęcim
    Jeśli nie masz iXtreme 1.51 to musisz.
     
  9. Halvusik

    Halvusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problemik

    Mam pewien problem nie mam podłączonego neta do xboxa i nie mogę ściągnąć dema gry "guitar hero metallica" :( czy mógłby mi ktoś podać linka do ściągnięcia (sam nie mogę znaleźć)
     
  10. Halvusik

    Halvusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plz to bardzo ważne z góry dziękuję za odpowiedź :)
     
  11. danek360

    danek360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja mam problem z tym obrazem może po prostu czegoś nie wiem niby wszystko jest ok ale jak nagrywam a próbwałem już trzy razy (3 płyty poszły się...) to za każdym razem jak wkładam grę do konsoli pokazuje mi sie nieruchomy obraz "xbox" z logiem xboxa tak jakby to było ntsc, w abg xbox wszystko ustawione jest na pal i ogólnie zgodnie z prawidłami, już nie mam pojęcia co robię żle, proszę o pomoc w miarę możliwości, pozdrawiam
     
  12. danek360

    danek360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Doszedlem do odpowiedzi, jak zwykle najciemniej pod latarnią, mój iextreme to 1.5 a nie 1.51 także jeszcze poczekam trochę i na gh metallica i na iextreme 1.6 tyle :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum