1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Guitar Hero potrzebna Gitara ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dragon124, Luty 4, 2010.

  1. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam , posiadam gre Guitar Hero 5 :) Tylko za cholerę nie wiem jak mam sobie na padzie w to zagrać ?? Chyba się nie da i trzeba mieć gitarę ? Albo można podłączyć klawiaturę pod usb i na niej zagraę ?? W tej chwili jedyne co mogę to śpiewać w karaoke jak podepnę mikrofon z x'sa :p Dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Można na padzie grać, a na klawiaturze to nie idzie klawiatura jest do pisania ???
     
  4. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Grałeś w to w ogóle kiedyś? Czy tylko zgadujesz? - NIE DA SIĘ grać w Guitar Hero 5 na padzie, potrzebny jest "instrument".
     
  5. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A mógłbyś mi powiedzieć gdzie to ustawić ?? Bo w opcjach nic ciekawego nie znalazłem.
     
  6. Tuminure

    Tuminure Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    NIE MOŻNA grać na padzie. Bodajże w GH2 i GH3 można grać na padzie, w żadne inne części się nie da.

    Jedyne co można zrobić z padem to włączyć go po to by "włączyć" wokal (mikrofon).
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Sory mój błąd nie da rady na padzie sprawdzałem na Google musisz mieć gitarę tak jak kolega wyżej napisał.

    Jestem zdziwiony ze nie idzie grać na padzie.
     
  8. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziękuję bardzo :) Czyli muszę GH 3 załatwić :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum