1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Guitar Hero World Tour - nie dla... ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez sebool12, Kwiecień 1, 2009.

  1. sebool12

    sebool12 Guest

    Witam

    Gdzieś przeczytałem, ale nie wiem czy to prawda więc pisze tutaj.
    Czy to prawda, że nie da się grać w GH WT na padzie tylko trzeba mieć gitarkę?
    Proszę o krótką odpowiedź i zamknąć temat ;).

    Z góry THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. sebool12

    sebool12 Guest

    Ee to kicha ;/ Najwidoczniej muszę sprzedać świeżutkiego, jeszcze nie rozpakowanego pada od M$ i kupić gitarke.
    Jak narazie zostaje mi jeszcze GH III :D

    Temat do zamknięcia
     
  5. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę nowego tematu, więc napiszę tu.

    Czy jest możliwość dogrania do GHWT piosenek?
    Chodzi mi o "pogrzebanie" w obrazie gry i wklejeniu kilku.

    Jeśli tak, to macie może jakąś stronkę z utworami?

    z góry thx
     
  6. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie można.
    Jedyne nowe piosenki tylko w xbl ;D.
     
  7. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, mam problem z Guitar Hero World Tour. Mianowicie gdy chcę wejść w karierę albo quickplay to wyskakuje mi komunikat: "The downloadable content has changed. As a result the game has restarted." I wyrzuca mnie do menu gry. Co do gitarki to mam na 100% sprawną. Proszę o pomoc :(.
     
  8. GourryPl

    GourryPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Również nie moge stworzyć nowgo tematu więc pisze tutaj. Czy Guitar Hero World Tour jest region Free bo chce kupić w ameryce i nie jestem pewien czy opłaca mi sie kupić cały zestaw czy tylko Instrumenty??
     
  9. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do Reves'a:
    Jeśli jesteś podłączony do xbl to odłącz.
    Padem też nie wejdziesz?


    GourryPl:
    Raczej będzie w NTSC. Nie lepiej kupić w np. Anglii?
     
  10. GourryPl

    GourryPl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    W angli wyjdzie tyle co bym kupił w Polsce ( czyli 800-900zł ) a po zakupie w ameryce z przesyłką zapłaciłbym 400-600 zł, no ale jak nie da rady to sie wstrzymam i poczekam az stanieje.
     
  11. Szczuri19

    Szczuri19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oświęcim
    O ile wiem to każde GH było w Region Free. Przynajmniej Metallica i GH WT było.
     
  12. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mialem to samo, dopiero nagranie gry jeszcze raz pomoglo (poprzednia plytka byla troche porysowana)
     
  13. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Spróbuję bo wypalałem ją na fujifilmie ale mam już verbatimy poza tym gdy próbowałem ją zainstalować na dysk w xboxie to wyskakiwał błąd żeby przeczyścić płytę, a to i tak nic nie dawało.
     
  14. kondek96

    kondek96 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, przepraszam za post trochę nie na temat, ale czy GH:M istnieje możliwość grania na padzie??
     
  15. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie ma takiej możliwości!
     
  16. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    A czy jest możliwość zagrania w World Tour na gitarze z Guitar Hero III?? Słyszałem, że nie można. Ale wolę spytać na forum, bo nie wiem czy pożyczyć od kumpla.
     
  17. -zilian-

    -zilian- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    Niemego założyć nowego tematu więc napisze tutaj.
    Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu gitary do GH. Na allegro znalazłem dość tanie wiosło GITARA GUITAR HERO HIT NAAAJTANIEJ !!! (625240247) - Aukcje internetowe Allegro.
    Z tego co się orientuje jest to sprzęt z wersji GH2. I tu pojawia się moje pytanie czy ten sprzęt będzie kompatybilny ze wszystkimi wersjami GH włączając to Metallica? Bo głupio kupować sprzęt na którym pogra się w 2 gry .. Z góry dzięki za odpowiedz.
     
  18. elkozuczi

    elkozuczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam ta wlasnie gitare i smiga na wszystkich GH i rock bandach
     
  19. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Bylo juz gdzies. Mozna.
     
  20. djkubas6

    djkubas6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy ktos moze poradzil sobie z tym problemem content changed bo nie moge sobie poradzic jest jakis sposob mam zbanowana konsole czy ma cos to wspolnego gra sie wlacza ale nie mozna pograc
     
Wczytywanie...

Poleć forum