1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gwara - jedno pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marf, Maj 11, 2011.

  1. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Elo!Ostatnio coś lipnie się wysuwa tacka przy moim napedzie,i jak cos to odesle konsole do MS i mam pytanie - pod faceplate mam tylko taką plombe : http://imageshack.us/photo/my-images/853/50071228.jpg/ (zdjecie z neta,moja nie była odklejana ani nic) i czy to przejdzie ? Dodam,ze konsola to jasper z marca 2009 i nie przerobiona.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli jest nowa, nie rozbierałeś jej ani nic no to spokojnie Tobie przyjmą.
     
  4. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Ale pierw przed wysyłką na twoim miejscu spróbował bym " umyć gumkę " :p - jak wysuniesz tackę z prawej strony powinieneś zobaczyć gumkę recepturkę, która przenosi napęd tacki. Trzeba ją ściągnąć, umyć wodą, wytrzeć i spowrotem założyć. Nie powinno być z tym żadnego problem.u, możesz pomóc sobie wkretaczkeim, lub pincetą. Napewno to nie zaszkodzi , a może rozwiąże twój problem - ja też miałem problem z tacką i mi pomogło
     
  5. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Gumka często się wyrabia przy częstym otwieraniu i zamykaniu tacki... Jeśli chcesz sam naprawić to wysuń tackę odłącz zasilanie i zdejmij gumkę. Uważaj by się nie zamkneła tacka bez gumki bo bedziesz miał troche problemów z jej ponownym otwarciem. Dobrze ją wyczyść a najlepiej na 5 minut wrzuć do wrzątku. lekko się skurczy gumka co zaowocuje lepszym przełożeniem napędu na tackę.
     
  6. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic nie bede rozbierał bo mam ponad 2 lata gwary wiec jak cos jest nie tak to niech MS wymienia naped a nie bede reanimował.
    Poczekam az wgl sie nie bedzie wysuwało to oddam ale ponawiam moje pytanie - Czy taka plomba starczy do gwary ? Bo w starym xboxie miałem inną taką srebrną a tu jej nie ma tylko taka co podałem w pierwszym poście.
     
  7. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak zadnej plomby nie zdjąłeś i xboxa kupywałeś w renomowanym sklepie to przyjmą ci ją ..
     
  8. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    W jasperach była papierowa plomba a nie srebna i nie musisz czekać aż przestanie się otwierać. wystarczy że otwiera się z problemem to już muszą to naprawić. Najlepiej zadzwoń do M$ i powiedź że otwiera się z problemem a dwa razy nie otworzyło się wcale. To wystarczy i przyjmą ją na gwarancję. Pytanie czy niemiecki serwisant wymieni napęd czy tylko gumkę ;)
     
  9. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Niemiecki nie niemiecki to wymienia napęd. Im się nie chce babrać w wymianę największych pierdół, ładują od razu nowa część i z głowy dawać następnego ;p
     
  10. kamilnfs

    kamilnfs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam troche nietypowe pytanie :/ . Bo zakupilem ostatnio sb NFS hot pursuit aktywowalem all i patrze niemoge w multiplayera grac i pisze ze do tego potrzebuje konto Gold . i pytanie moje brzmi czy jak kupie sb cod black opsa czy cod mw czy bd tez potrzebowal do grania w MP GOLD premium . Bo to jakby nie bylo 75 zl za 3 miechy ;P
     
  11. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak będziesz musiał kupić GOLDA zawsze trzeba go mieć aby móc grać w gry :)
     
  12. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dobra uzyskałem 2 dobre wiadomości.
    I jeszcze jedno czy jak mój jasperek ma Litka v1 to mi wsadzą v3 ? (Nie,nie zależy mi na flashu tylko z ciekawosci pytam)
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może tak, może nie co za różnica to to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum