1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gwarancja Xboxa 360 czy sprawdzają że konsola była przerabiana ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 1980lysy, Grudzień 27, 2011.

  1. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam starego xboxa który ma jeszcze 2 miesiące gwarancji,zapalił się rrod czy oni sprawdzają że była ingerencja w niego czy tylko liczy się że jest plomba i jadą masowo?

    Pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jada masowo. wazne, zeby plomby byly nienaruszone.
     
  4. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a plomba to ta pod przednim panelem czy jeszcze gdzieś ?
     
  5. Darek24

    Darek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przeważnie styłu konsoli i na pod przodnim panelem fat
     
  7. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Są 3 plomby. pod panelem, po zdjęciu plastiku między portami pamięci (widoczna po zdjęciu przedniego panelu) FOTO, oraz na napędzie.
     
  8. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tyłu nigdy nie miałem a napęd to Hitachi , czyli podsumując i składując do kupy:

    Plomby przedni panel , może być jeszcze jedna z tyłu i na napędzie ?
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Z tyłu jest plomba ale tylko w slimach omg
     
  10. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorry nie napisałem chodzi mi o starą FAT. A jak wygląda ta naklejka na napędzie ?
     
  11. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Jest mała, ale cholernie trudno schodzi - łatwo ją zerwać. Jest papierowa, biała i najmniejsza. Znajduje się pod napędem, łączy blachę którą można zdjąć.
    edit
    tutaj jest foto z plombą, ale jest zerwana.
    fota
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    3 plomby - papierowa pod facplate, aluminowa z przodu i mala na napedzie
     
  13. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeszcze jedno cofać przeróbkę ? czy wysyłać z flashowanym napędem ?
     
  14. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli możesz to zawsze lepiej jest wgrać oryg. Firmware

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum