1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GWG Sleeping Dogs - pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barman_2000, Styczeń 6, 2014.

  1. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    pobralem sobie SD w ramach Games with Golds i jest ono po Ang, a wersje na plycie mialem po PL, teraz pytanie czy przyczyna tego jest ze mam konto na UK i trzeba pobierac z konta Polskiego? Czy ogolnie ta gra nie jest po PL na Xbox Live, aha i prosze nie pisac zmien region bo w tej kwesti wszystko jest w porzadku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na polskim koncie miałbyś języki polski i rosyjski.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dołączę się do tematu ponieważ też mam konto pod UK i mam pytanko: Czy zmiana regionalna w konsoli pozwoli przy ponownym ściągnięciu gry zagrać z Polskimi napisami?

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
  6. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie, jezyk zależy od konta UK- ang, PL- pl,ruski
     
    1 osoba to lubi.
  7. tomix710

    tomix710 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    217
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za pomoc i odpowiedź ;)

    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum