1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo 3 Boty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ChiPS_986, Marzec 20, 2009.

  1. ChiPS_986

    ChiPS_986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka!!!
    tak jak w temacie : Czy jest możliwość załączenia botów w innych trybach niż kampania ??? , bo kampanie już przeszedłem chyba z 3 razy :D , raz z kumplem na dwóch padach. No i teraz chcielibyśmy popykać w poza kampanią, ale nie wiem jak włączyć boty.... bo jak włączam np. Deathmatch to jestem tylko ja i drugi pad, czyli kumpel i nikogo wiecej :confused:
    odp. pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ChiPS_986

    ChiPS_986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Elan

    Elan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w halo 3 nie ma botów.... halo 3 to gra robiona z myślą o xbox live
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie da się włączyć botów,zostaje tylko xbl
     
  6. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    tak nie da sie wlaczyc.Ale co to za radocha grac z botami??:DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum