1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo 3 - dlaczego xxx z 1750GS? (nie mam Mythic Map Pack)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez zabilimizolwia, Październik 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich,

    nie znalazlem pogobnego tematu.

    Jak w temacie, nie posiadam dodatku Mythic Map Pack (i nigdy nie kupowalem) a w osiagnieciach pokazuje mi (aktualnie):

    605 of 1750
    29 of 79 Achievements

    w podgladzie osiagniec widoczne sa m.in. z tego dodatku. ma ktos podobnie? niby to nic ale jakos tak lepiej wyglada 60% wykonanej gry niz 36% :)

    Daloby sie to jakos wyprostowac czy nie ma szans?
    ps. moja pamiec jest zawodna ale na wydawalo mi sie ze pare mies temu sciagalem ten dodatek (czy to w ogole mozliwe skoro jest platny a nigdy nie mialem zadnych MSP?) a przy ostatniej aktualizacji dashboarda jak wlaczylem Halo to wyskoczyl mi komunikat w stylu "verify (lub validate) ... Mythic Map Pack... (costam)" i halo sie uruchomilo normalnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ja tak samo mam ze star wars force unleashed dodało mi osiągnięcia z dodatku jedi temple oraz jeszcze 3 inne dziewne na zasadzie " zabij obi-wana- zanimi napełni sie moca " lub " zabij boba feete" też nie wiem c jest 5
     
  4. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Macie kopie czy orginały ? :D
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Jak sciagacie update aktualny do gry to on ci dodaje DLC'kowe acziki do zdobycia.Normalka,nie wiem co w tym dziwnego...
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Juz Ci odpisalismy ocb wiec po co znowu to samo piszesz?warn
     
  8. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    witam
    mam taki malyproblem kupilem sobie halo 3 w empiku zagralem raz i dostalem 5 punktów za jedno osiagniecie ale oddalem gre do sklepu bo sprzedali mi strzasznie porysowaną
    i kupilem ze sklepu wysylkowego ale nie nalicza mi zadnych punktów a przeszedlem juz pare plansz i nic 0 dlaczego ??
    wiecie moze czym to moze bys spowodowane ??
     
  9. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyta nie ma nic do rzeczy. Miałem oryginalne GTA IV od kumpla nabiłem trochę aczików, a potem grę oddałem i ściągnąłem dla siebie, a achievmenty wbijały się dalej bez problemu. Wiem tylko że miałem tak samo z Crackdownem, czyli zrobiłem kilka rzeczy ale achievmentów nie wbiło. Tylko że wtedy pomogło wyłączenie blokady rodzicielskiej na XBOX LIVE (Ban i gra przez Xlink Kai).
     
  10. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    dobra odkryłem problem punkty przyznaje sie za przejscie plansz na trybie od normal do max a ja gralem na latwym i dlatego nic mi nie dawalo :p
    teraz trzeba gre przejsc na wyzszym poziomie trudnosci :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum