1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SuckIt!, Luty 1, 2013.

  1. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam taki problem a raczej nie mam pewności do czegoś. Mam Halo 4 (konsola z USA z lt 3.0) mam tylko 1 dysk a do gry wieloosobowej potrzebna jest druga. Otóż moje pytanie brzmi czy mogę zainstalować oryginalny dysk 2 gry (PAL), a potem grać na swojej kopi dysku 1 bez instalowania go gdyż nie był nagrywany IHAS'em?

    BTW.
    Czy wersja gry może się jakoś różnić bo kolegi oryginał ma polskiego lektora a moja wersja nie. (na szczęście)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Sa dwie wersje jedna z lektorem pl druga z napisami tylko. Najlepiej jakbys mial pl 1 plyte nagrana na region free i juz .druga jest do multi
     
  4. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To moge zrobic takie cos czy nie? Normalnie musze kopie dysku 2 nagrac tej samej wersji wolalbym zrobic to z oryginalu dlatego pytam.

    Nikt nie wie czy moge tak zrobic czy nie ? Zalezy mi na tym bardzo ale nie chce ryzykowac.
     
  5. SuckIt!

    SuckIt! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy może zainstalować oryginalną Halo 4 1 dysk i 2 dysk i czy potem będę mógł grać na tej kopii? Czy normalnie zrobić tak jak pisałem wyżej?
     
  6. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    podepnę się do tematu o Halo mam problem tego typu, iż wypaliłem już 3 płyty i gra nie działa mam LT 3.0 nagrywam płytkę ihasem (dodam,że gier nagrałem już z 40 i wszystko śmiga) i jak włączam grę to w momencie gdy wyskakuje mi aktualizacja do gry, konsola się zawiesza i nic się nie da zrobić ma ktoś jakieś pomysły? czyściłem już pamięć podręczną i nic to nie dało.


    Dodam również, że gra normalnie instaluje mi się na twardym dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum